Pozisyon veya İlan Adı
Pegasus Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Antalyada mı oturuyorsunuz,ben Antalyada oturuyorum ve bana bunu sorduklarında şey diye düşünmüştüm sanırım öncelik olarak şehir dışından geliceklere öncelik verilicek diye düşünmüş ve pazar,pazartesi gibi girerim diye düşünmüştüm yarın 11.00 görünce biraz şaşırdım.

Antalyada mı oturuyorsunuz,ben Antalyada oturuyorum ve bana bunu sorduklarında şey diye düşünmüştüm sanırım öncelik olarak şehir dışından geliceklere öncelik verilicek diye düşünmüş ve pazar,pazartesi gibi girerim diye düşünmüştüm yarın 11.00 görünce biraz şaşırdım.
Ben şehir dışında oturuyorum. Randevu tarihini erkene çekmek için mail attım bakalım geri dönecekler mi.

Randevu günlerinde mail atarsanız yardım edeceklerini söylediler, çok geç olmadan mail atarsanız günü değiştirebilirsiniz en azından pazartesiye kalmaz

• Like
Tepkiler: alizhi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.