Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Ü

Üye silindi 17069

Merhaba herkese, iyi hafta sonları diliyorum. Babamdan kaynaklı benim yeşil pasaportum var ama sigorta başlangıcı sonrasında iptal olacak. Benim ekstra bordo pasaport çıkarmam gerekecek mi yoksa bunu şirket mi halledecek? Ona göre iş teklifini beklerken hazır edeceğim.

Merhabalar, Şirket yönlendirme yapmıyor. Bordo pasaport isteniyor. Eğitim tarihi maili geldiğinde size gelen mailde eğitim başlamadan bordo pasaport temin etmenizi istiyorlar. Başarılar dilerim, iyi günler.
Teşekkür ederimm başarılar.

• Like
Tepkiler: yesko
THY pasaport ayarlamıyor. Kendi randevunu alıp ödemeleri gerçekleştirmen gerekiyor.
İşe başladıktan sonra 2 yıllık pasaport ödemesini şirket yapıyor, siz sadece defter ücreti ödüyorsunuz. Bilgilendirme yaparken eksiksiz yönlendirmeye çalışalım lütfen. Eğitim aşamasında @konan1331 kullanıcı adlı üyemizin dediği gibi tüm masrafları kendiniz karşılamanız gerekmektedir.

• Like
Tepkiler: vernisaongles
İşe başladıktan sonra 2 yıllık pasaport ödemesini şirket yapıyor, siz sadece defter ücreti ödüyorsunuz. Bilgilendirme yaparken eksiksiz yönlendirmeye çalışalım lütfen. Eğitim aşamasında @konan1331 kullanıcı adlı üyemizin dediği gibi tüm masrafları kendiniz karşılamanız gerekmektedir.
Çok teşekkür ederim o zaman eğitime giderken 6 aylık pasaport yeterli olur değil mi?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.