Merhaba, güncel ve yayımda olan ilanda bu konuyla alakalı şu şekilde bir bilgilendirme yapılmış:Selamlar, bugün 27 Mayıs'taki PACE sınavından olumsuz olduğu mailini aldım. Reteste girebilmem için 3 ayı doldurmam gerektiğini öğrendim. Bu 3 ay ilana başvurduktan sonra 3 ay mı, yoksa olumsuz mailinden sonra 3 ay mı? En erken ne zaman başvurabilirim yeni ilana?
Dolayısıyla güncel ilana başvurun bence. Ayrıca olumsuz olduktan sonra 3 ay diye biliyorum, yanlışım varsa düzeltirler üyelerimiz.Herhangi bir süreçten ilk defa olumsuz olan adayların süreçlere tekrar dahil olabilmeleri için açılacak olan bir sonraki ilana ilan kriterlerini karşılamak koşuluyla tekrar başvuru yapmaları gerekmektedir. Adaylar re-test (bekleme) süresi dolmadan ilana başvuru yapabilmektedir.
hocam başvuru yapmaya çalıştığımda kriterleri sağlamadığınızdan başvuru yapamazsınız uyarısı alıyorum. O yüzden sormuştum aslındaMerhaba, güncel ve yayımda olan ilanda bu konuyla alakalı şu şekilde bir bilgilendirme yapılmış:
Dolayısıyla güncel ilana başvurun bence. Ayrıca olumsuz olduktan sonra 3 ay diye biliyorum, yanlışım varsa düzeltirler üyelerimiz.
hayırlısı olsun bende 29 unda girdim sonuç bekliyorumsadece sürdürülebilir dikkat modülü hocam
Doğru diyorsunuz ama eğer arkadaşımız bu dönem girdiyse kabul etmeyebilirler ama geçtiğimiz dönem ise yeni sistem dolayısıyla geç girmiştir o yüzden kabul olmamış olabilirMerhaba, güncel ve yayımda olan ilanda bu konuyla alakalı şu şekilde bir bilgilendirme yapılmış:
Dolayısıyla güncel ilana başvurun bence. Ayrıca olumsuz olduktan sonra 3 ay diye biliyorum, yanlışım varsa düzeltirler üyelerimiz.
Ben de aynı şekildehayırlısı olsun bende 29 unda girdim sonuç bekliyorum
ne zaman başvurabilirim yani hocam, var mı bilginiz?Doğru diyorsunuz ama eğer arkadaşımız bu dönem girdiyse kabul etmeyebilirler ama geçtiğimiz dönem ise yeni sistem dolayısıyla geç girmiştir o yüzden kabul olmamış olabilir
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.