Pozisyon veya İlan Adı
Thy cadet
26 Ağu 2025
7
0
0
Meslek
Kokpit
Merhabalar,

Cadetpro sitesinden cognitive agility alıştırmaları yapıyorum fakat yüzdelerim çok düşük çıkıyor. Sınav dokümanında belirtildiği gibi sadece alt çizgiye değen ve dikdörtgenin üstünden hareketine devam eden şekiller için tuşa basıyorum. Benden başka sıkıntı yaşayan var mı ?

Ayrıca skytest uygulamasında moving and stationary object modları olduğu için pace ile uyumlu değil, bu sorunu çözen var mı

Merhabalar,

Cadetpro sitesinden cognitive agility alıştırmaları yapıyorum fakat yüzdelerim çok düşük çıkıyor. Sınav dokümanında belirtildiği gibi sadece alt çizgiye değen ve dikdörtgenin üstünden hareketine devam eden şekiller için tuşa basıyorum. Benden başka sıkıntı yaşayan var mı ?
anlamadım, alt çizgiden girmeyip ortadan beliren ve devam edenlere de mi basıyorsunuz? sadece dikdörtgenin altından belirerek ilerleyenlere basmak gerekiyor. Bu arada benim cadetprodaki sonuçlarım da çok iyi gelmiyor.

Dediğiniz modülde yapmanız gereken alt kısımdan beliren şekillerden hangisi alt çizgiye temas ederse o anda basmak.

Ortada beliren şekillere basmamanız gerekiyor ya da alana girmeyen şekillere.

Modülün asıl amacı size hata yaptırmak, dolayısıyla önceliğinizi yanlış basmamaya vermeniz gerekiyor alana girdiği gibi hızlıca basmaya değil.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.