Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese Merhaba , 24 kasımda CRM den olumlu dönüş almıştım. Kurul mülakatı için henüz bir davet iletilmedi. Bu aralıkta ne kadar bir bekleme süresi oluyor ? Yakın tarihlerde olumlu dönüş alıp kurul mülakatı daveti alan kimse var mıdır ?
Herkese Merhaba , 24 kasımda CRM den olumlu dönüş almıştım. Kurul mülakatı için henüz bir davet iletilmedi. Bu aralıkta ne kadar bir bekleme süresi oluyor ? Yakın tarihlerde olumlu dönüş alıp kurul mülakatı daveti alan kimse var mıdır ?
İngilizce yeterlilik belgesini sisteme yüklediyseniz yakın bir tarihte davet maili alabilirsiniz. Ancak yüklemediyseniz, siz yükleyene kadar bir planlama yapılmıyor.
Herkese Merhaba , 24 kasımda CRM den olumlu dönüş almıştım. Kurul mülakatı için henüz bir davet iletilmedi. Bu aralıkta ne kadar bir bekleme süresi oluyor ? Yakın tarihlerde olumlu dönüş alıp kurul mülakatı daveti alan kimse var mıdı
Merhaba, benim de CRM olumlu mailim sizinle aynı gün geldi ve dil belgemi de bana tanınan süre içinde geçen hafta sisteme yüklemiş oldum. Ancak sizin gibi henüz kurul mülakatı için tarafıma bir planlama yapılmadı. Size dönüş sağlandı mı?
Dün tarafıma bu hafta mülakata girmem için ulaşıldı; ancak bu hafta evrakla belgelendirdiğim resmi bir görevim olduğu için kurul mülakat tarihimi ileri aldırdım. Haftaya sizin tarafınıza da bilgilendirme maili geleceğini düşünüyorum.3-4 gün sonrasına hemen çağırabiliyorlar hazırlıklı olmanızda fayda var.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.