Pozisyon veya İlan Adı
Cader crm
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

BB1414

Üye
21 Eki 2025
87
18
5
Meslek
Kokpit
Merhaba arkadaşlar, bu ay içerisinde pace b ye gireceğim. Daha önce giren kişilerin son tavsiyeleri nelerdir ? Birisinden yardım almadım fiyatlar çok uçuk kendim kitaplar makaleler okudum ekstra ne önerirsiniz ?
- Giyin kuşam ve sakal nasıl olmalı ?
- Bu ay girecek adaylarda yorum yapabilirse beraber hazırlanabiliriz.

Kurumsal giyinmeniz isteniyor, bu da anladığım ve gördüğüm kadarıyla erkekler için takım-kravat ve ayakkabı olacak şekilde oluyor. Sakalın sinekkaydı olmasını tavsiye ediyorlar genelde çünkü sonuçta bir iş mülakatı. Girenlerin çoğu da bu şekildeydi, arada farklı hissetmemeniz adına ben de kesmenizi tavsiye ederim. Başarılar dilerim

takım elbise + sinekkaydı tıraş. (kravat takmanızı öneririm)
hazırlık için ise CRM yetkinliklerini bulup onlara hitap eden anılarınız/durumlarınız var mı diye kafa yormanız faydalı olur

• Like
Tepkiler: chucktesta
Benim sadece acik mavi renk spor bir takim elbisem var ve yenisini almak istemiyorum acikcasi. Sizce uygun olur mu gömlek ve kravat ile giysem

Kadınlar için kravata gerek var mı bilgisi olan var mı acaba

Kadınlar için kravata gerek var mı bilgisi olan var mı acaba
Choker kravat tarzında takan veya hiç takmayan veya normal kravat takan veya eskiden liselerde kızların taktiği ipli bros tarzında takan adaylara crm ve kurul mulakati boyunca denk geldim, ancak hangisinin en uygun olduğu hakkında net bir fikrim yok, başarılar dilerim.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.