Pozisyon veya İlan Adı
Cadet Pilot

Farmerbxx0

Üye
10 Eyl 2024
88
33
35
Merhaba,

10 Ekim tarihinde Pace A aşaması için olumlu mailimi aldım. Pace B için davet maili ortalama kaç gün içerisinde geliyor ve mail ile tarihler arasında kaç gün oluyor?

Teşekkür ederim.

Tebrik ederim umarım süreciniz olumlu sonuçlanır. Sonucunuz sınavdan kaç gün sonra geldi ve fizik ve matematiğe nerden çalıştınız acaba ne önerirsiniz

Tebrik ederim umarım süreciniz olumlu sonuçlanır. Sonucunuz sınavdan kaç gün sonra geldi ve fizik ve matematiğe nerden çalıştınız acaba ne önerirsiniz
Teşekkür ederim. 3 iş günü içerisinde geldi. Sayısal bölüm çıkışlı olduğum için ikisine de çalışmadım açıkçası. Matematikte sorular kolay fakat uzun, süre çok yetmiyor. Temel sayılara, problemler konusu üzerinde hızlı çözme tekniklerine ve trigonometriye çalışmanızı öneririm. Fizikte konuları hatırlamadığım için çok zorlandım açıkçası retest bekliyordum. Sorular zor değil, hızlıca çözülebilir fakat konulara hakim olmanız lazım. Sayısalcıysanız kuvvet ve hareket, mercekler, teoremler gibi başlıklara ingilizce şekilde son 2-3 gün bakmanız yeterli olur. Sayısalcı değilseniz 10+ gününüzü ayırmanız lazım çünkü soru kalıbını ezberleyerek geçilebileceğini düşünmüyorum. Zaten bu meslek için de fizik konusunda kendinizi geliştirmeniz gerekecek her şekilde. :) Bol şans.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.