Pozisyon veya İlan Adı
Operasyon Memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
bende basvurdum profilimi doldurdum sonrasında gelen mailde, yanıtların iletildi işe alım sürecini buradan takip edebilirsiniz diye mail geldi linke tıkladıgımda profilim acılıyor ve alt kısımda basvurum degerlendirme sürecinde oldugu gözüküyor sizde de öyle mi?

bende basvurdum profilimi doldurdum sonrasında gelen mailde, yanıtların iletildi işe alım sürecini buradan takip edebilirsiniz diye mail geldi linke tıkladıgımda profilim acılıyor ve alt kısımda basvurum degerlendirme sürecinde oldugu gözüküyor sizde de öyle mi?
evet herkeste öyle. muhtemelen de cv leri henuz incelemeye baslamadilar.

yazılı sınavlar genel merkez gibi bir yerde mi yapılıyor yani ilk asama. yoksa ilk aşamada online ingilizce ve genel yetenek sınavı olduktan sonra mı yüzyüze ing sınavı ya da mülakatı oluyor

yazılı sınavlar genel merkez gibi bir yerde mi yapılıyor yani ilk asama. yoksa ilk aşamada online ingilizce ve genel yetenek sınavı olduktan sonra mı yüzyüze ing sınavı ya da mülakatı oluyor
Evet yazılı İngilizce test şeklinde oluyor eğer geçerseniz sözlü İngilizce daha sonra da kurul mülakatı oluyor.

profil doldurma linki mi? linkte hata yok ben profilimi tamamen doldurdum. hatta buradaki bircok arkadas da doldurdu. profili doldurduktan sonra sureci anlatan bir mail geliyor. ikinci adımda da online sınav yazıyor. ancak online sınav icin kimseye link gitmedi daha diye biliyorum. bahsettigim sey arkadasınız hicbir online surece katıldı mı?
Görünce şok oldum ben sadece başvuru yaptım hiçbir şekilde hiçbir bilgilendirme gelmedi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.