Pozisyon veya İlan Adı
Operasyon memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Rıhima

Üye
1 Şub 2026
29
21
0
Meslek
Kokpit
Arkadaşlar merhaba. 11 Şubat son başvuru tamamlama tarihim gözüküyor. Bugün bitmeden bana sınav atanmamış olması normal değil mi ? Başvuru yaptığım ilk gün başvurumu tamamladım. Bilgilendirirseniz sevinirim

Bu uçakları kim kaldırtıyor bu kadar ihtiyaç varsa hadi çağırın artık bekle bekle karnımız agrıdı

• Like
Tepkiler: esraaa1
Cok yok ama olan birini tanıyorum @hekatesu 😂
Hahaahah cok teşekkür ederim. 50 ingilizce 50 genel yetenek sorusu oluyor yuz yuze. Pegasusta online surec yok. Onu gecip geçmediğiniz aynı gun ya da birkac gun icinde maille geliyor. Gecerseniz sozlu ingilizce sinavi. Kurslardan hoca getirtiyolar birebir sozlu konusma oluyor. Gecerseniz de turkce kurul oluyor. Hicbir sey ayni gun degil. Ingilizceyi geçip gecmediginiz orda belli oluyor sadece. Kurul ise yine maille. Umarım arkadas da gorur bu alintiyi :D

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.