Merhabalar
Uçuş harekat yöneticiliği bölümünden mezun olmak üzereyim şubat ayında veya mart ayında diplomam e devlete düşer büyük ihtimalle. Başvuru yaparken okuyor olarak gözüküyorum ama daha yeni bahsettiğim şekilde belirmedim mevzun olacağımı bu durum beni davet etmemelerini etkiler mi? Sonuç olarak okuduğum bölüm başvurduğum bölüme çok yakın bir pozisyon ama davet alamadım. Hala davet atmalarını bekliyorum bir ümit.
Bazı firmalar evet dikkat ediyor mezun olup olmamana ondan kaynaklı olabilir ben de mezun olmadan başvurmuştum geri dönüş alamamıştım bu sene dönüş yaptılar

Merhaba, ilk mülakat 50 soru genel yetenek 50 soru ingilizce olmak üzere toplam 100 soruluk bir mülakat olacak. Sınav sürecinden önce küçük bir sunum yapılıyor şirket yan hakları, çalışma şartları misyon vb şeyler hakkında tanıtım yapılıyor daha sonra ise sinava giriyorsun. Sınav sürecinde ingilizce A2/B1 seviyesinde genel yetenek ise paragrafdan anlam çıkarma, geometrik şekiller, basic sayısal ve mantıksal sorular şeklinde ilerliyor. Sınav sürecini tamamladıktan sonra ortalam 2 ile 5 gün arasında ikinci ve son mülakat aşamasına davet edilirsin, bu aşamada sözlü Türkçe mülakat ve sözlü ingilizce mülakat aşamasına geçiyorsun, İngilizceden geçip geçmediğin mülakat sonunda hemen söyleniyor, bu sürecide geçtikten sonra sağlık evraklari sürecin başlıyor. Kalp ritim vb ani fenalaşmalar baygınlık vb apronda hayati tehlikeye ve sorumlu olduğu uçağın operasyonu esnasında dikkatini dağıtacak ve rahatsızlığından dolayı emniyet açığı yaratabilecek bir hastalıgin varsa veya depresyon ilacı türevlerini kullanmıyorsan sağlık sürecinde sorunsuz ilerler. Özetle başından sonuna ortalama 2 hafta süren bir süreç. Bol şans

:)
Merhaba 31 ocak bana maaş teklifi atıldı hala bi dönüş olmadı bilginiz varmı nasıl ilerlediğinden

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.