Pozisyon veya İlan Adı
kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol
etihad yılda kac kez alim yapiyo arkadaslar?

Video assessmenta ben gireli 3 aya yakın süre oluyor fazla hatırlamıyorum temel sorular soruluyor tek hatırladığım giyiminize özen gösterin boydan kendinizi göstermeniz gereken bir soru geliyor genel olarakda ucakla ilgili birtakım sorular test şeklinde

Video assessment da neler soruldu hocam, hatirladiginiz kadariyla bilgilendirir misiniz .
Video assessmenta ben gireli 3 aya yakın süre oluyor fazla hatırlamıyorum temel sorular soruluyor tek hatırladığım giyiminize özen gösterin boydan kendinizi göstermeniz gereken bir soru geliyor genel olarakda ucakla ilgili birtakım sorular test şeklinde

merhaba bana da mail geldi ve antalyayı seçtim etkinlik nerede olacak konum bilgisi olan var mı gönnderdikleri mailde herhangi bir şey göremedim

merhaba banada henüz gelmedi 😊
Tamamdır 😁 Az bir süre kaldı insan tedirgin oluyor. Bakalım bilgilendirme maili gelince tekrardan haberleşiriz.

Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.