Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
tecrübelerimiz bire bir aynı umarım thy potansiyelimizi gerçekleştiremediğimizin farkındadır karşımda biri olsa akıcı geçecek bir konuşmayı resmen yapamadım kendi kendime konuştuğum için. Kalırsam çok üzüleceğim yapamadığım için değil yapabildiğim bir şeyi gerçekleştiremediğim için
Açıkçası kendim için konuşmam gerekirse ben yüz yüze mülakatlarda da çok iyi bir performans sergileyeceğimi düşünmüyorum. Şu heyecan yapma meselesi çok can sıkıyor. Yani soruyu a dan z ye okuyup biliyorsun yani soruyu anlamamak gibi bir senaryonun yakınından bile geçmiyorum ancak ne oluyorsa bir şekilde unutuyorum arkadaş unutuyorum. Writing ingilizcem ile Speaking ingilizcem arasında dağlar kadar fark var. Bu sorunu nasıl çözebileceğim bilmiyorum. Ne anlatacağımı kafamda kuruyorum yani giriş-gelişme-sonuç üçlüsü, örnek verme ve ana fikir kafamda oluşuyor fakat dile dökemiyorum. Ayrıca kameradan kendimizi görmemiz bence adaylar için çok büyük bir eksi çünkü odağını dağıtıyor. Ben kendi kendime konuşmak istesem aynaya bakarım. Sanırım yüz yüze mülakatlardaki en büyük artı bu olsa gerek.

Tabii aynı zamanda bu benim hayatımdaki ilk mülakat deneyimimdi o yüzden beklentim yok gibi bir şeydi. Hepinizin hakkında hayırlısı neyse o olsun, ben yüksek ihtimalle kaldım fakat umarım sizler sıkıntısız bir şekilde geçersiniz ve 2 aylık ders sürecine giriş yaparsınız. Forumdaki rakip elemek için moral bozan sıkıntılı arkadaşları kafanıza takmayın, denemek başarmanın yarısıdır benim gözümde.

• Like
Tepkiler: gunes
merhaba, dönüş alan oldu mu acaba? 10 gün oldu ama anket dışında herhangi bir şey almadım hala...

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.