Boşuna çalışmayın. Sizden istenen ezber veya hazırlanmış sorular değil anlık konuşma kabiliyeti.merhaba çıkan soruları yazarsanız çok sevinirim hala sınava girmedim çalışıyorum.
Harfiyen katılıyorum. Etik bir durum değil. Ayrıca iki günlük hazirlikla olacak bir durum da değil. İngilizce öğretmenime gittim heyecanımı belki tolere ederiz diye mülakat akşamı. Çok güzel bir şey söyledi. Şu an bilgini degistiremeyiz. Yapabileceğimiz en doğru şey sakın kalmaya odaklan ve kendini test et. Eksiklerini gör ve tamamla. Eksiğin yoksa da güle güleMaalesef çıkan soruları birebir yazma şansım yok, çünkü yasak. Bu konuyla ilgili bir kağıt imzaladık. Sanırım imzaladığınız belgeyi tam olarak incelemediniz, fakat admin bu konuda zaten bir paylaşım yaptı. O kısmı incelerseniz size yardımcı olur. Benim size verebileceğim tek tavsiye, konuşma akıcılığınızı geliştirmeniz yönünde; gerisi zaten kendiliğinden geliyor.
Her gün yoğun makyaj ve hazırlık yapmanız gereken bir pozisyon için bir gün daha feda ediverseniz. Ne olurdu.Merhaba, burada biriyle mi mülakat halindeyiz? Yani yine kurula girer gibi hazırlanmamıza süslenmemize gerek var mı? Kusura bakmayın bilmiyorum da bunu.
Biriyle mülakat halinde değilsiniz, sadece Vireup adlı yapay zeka sizin konuşmanızı ölçüyor. Olay bu, sadece bu.Merhaba, burada biriyle mi mülakat halindeyiz? Yani yine kurula girer gibi hazırlanmamıza süslenmemize gerek var mı? Kusura bakmayın bilmiyorum da bunu.
Öğretmenin gerçekten çok güzel söylemiş hem de motive edici bir yaklaşım Haklı, iki günde mucize beklemek yerine sakin kalıp elindekini en iyi şekilde göstermek en doğru strateji. Zaten bilgi dediğin şey birikim işi, son anda değişmez; ama zihnini sakinleştirmek, kendine güvenmek her şeyi değiştirebilir.Boşuna çalışmayın. Sizden istenen ezber veya hazırlanmış sorular değil anlık konuşma kabiliyeti.
Harfiyen katılıyorum. Etik bir durum değil. Ayrıca iki günlük hazirlikla olacak bir durum da değil. İngilizce öğretmenime gittim heyecanımı belki tolere ederiz diye mülakat akşamı. Çok güzel bir şey söyledi. Şu an bilgini degistiremeyiz. Yapabileceğimiz en doğru şey sakın kalmaya odaklan ve kendini test et. Eksiklerini gör ve tamamla. Eksiğin yoksa da güle güle![]()
Teşekkür ederim kibar cevabınız için.Biriyle mülakat halinde değilsiniz, sadece Vireup adlı yapay zeka sizin konuşmanızı ölçüyor. Olay bu, sadece bu.
Öncelikle geçmiş olsun. Ben de biraz takıldım açıkçası. Yıllarca cruise gemilerinde çalıştım, birçok mülakata girdim ama tabii hepsi karşılıklı diyalog şeklindeydi. Böyle bir durumla ben de ilk kez karşılaştım doğrusu. Cevaplarım 1,5–2 dakika civarındaydı, bir sorun olur mu bilmiyorum ama olursa da sanırım hep beraber yanacağız.Arkadaşlar şimdi videolu mülakattan çıktım karşılıklı olarak iyi bir şekilde konuşabilmeme rağmen sorular gelince heyecandan mmm ek mük kaldım başlarda daha stresliydim sonradan toparladım mı toparlamadım mı onu bile bilmiyorum ama potansiyelimi gerçekleştiremedim sizce sonuç ne olur siz de heyecanlandınız mı yapay zeka beni değerlendirecekse yandım çünkü...
forumlarda biraz gezdim çoğu kişi bizimle aynı durumda umarım şirket bu durumun farkındadır ve tekrar şans verip yüz yüze mülakata çağırırlar çünkü bu yöntem insanın gerçekten potansiyelini tam olarak gösteremiyorÖncelikle geçmiş olsun. Ben de biraz takıldım açıkçası. Yıllarca cruise gemilerinde çalıştım, birçok mülakata girdim ama tabii hepsi karşılıklı diyalog şeklindeydi. Böyle bir durumla ben de ilk kez karşılaştım doğrusu. Cevaplarım 1,5–2 dakika civarındaydı, bir sorun olur mu bilmiyorum ama olursa da sanırım hep beraber yanacağız.
Belki de şirketin politikası tam olarak budur, nereden biliyorsunuz? Sonuçta her kurumun kendi değerlendirme sistemi, kendi ölçütleri vardır. Belki de bu şekilde yaparak adayların stres altındaki tepkilerini ya da spontane konuşma becerilerini ölçmek istiyorlar. Bizim alıştığımız klasik mülakatlardan farklı olsa da, onların bakış açısından bu yöntem daha objektif olabilir. Yani belki de olay tamamen budur kim bilirforumlarda biraz gezdim çoğu kişi bizimle aynı durumda umarım şirket bu durumun farkındadır ve tekrar şans verip yüz yüze mülakata çağırırlar çünkü bu yöntem insanın gerçekten potansiyelini tam olarak gösteremiyor
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.