İlayda hanım sizde de sayfa tamamen kapandı mıevet evet öyle
İlayda hanım sizde de sayfa tamamen kapandı mıevet evet öyle
ekran bembeyaz oldu bir error simgesiyle altta ajet hrpeak sayfayı beklenmedik bir şekilde kapattı yazıyodu.İlayda hanım sizde de sayfa tamamen kapandı mı
Sınavı tamamladıysanız sorun olmayacaktır. Şirketi bilgilendimek için aşağıdaki mail adresini kullanabilirsiniz.Merhabalar. Online sınav esnasında bağlantı problemi yaşadım. Kurumu bilgilendirmem adına Ajet mail adresi var mıdır? Bağlantı koptu fakat süre yeniden işledi. Daha sonra tamamen error verdi sayfa ve yeniden girmek zorunda kaldım. Bu durumu daha önce yaşayan oldu mu? Kopya olarak mı değerlendirilir tecrübelerinizi anlatırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
Merhabalar bende dün aynı sorunu yaşadım. Bu mail adresine yaşadığım sorunu bildirdim, hemen geri dönüş yapıyorlar.Sizin bildiğiniz güncel bir mail adresi var mı
mail geldi mi mülakat içinİlayda hanım sizde de sayfa tamamen kapandı mı
Ben de de kopma yaşandı maalesef siz mail attınız mı? Bugün dönüşler başlamış size olumulu geldi mi?Merhabalar. Online sınav esnasında bağlantı problemi yaşadım. Kurumu bilgilendirmem adına Ajet mail adresi var mıdır? Bağlantı koptu fakat süre yeniden işledi. Daha sonra tamamen error verdi sayfa ve yeniden girmek zorunda kaldım. Bu durumu daha önce yaşayan oldu mu? Kopya olarak mı değerlendirilir tecrübelerinizi anlatırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
aynı kopma dun bende de oldu ve mülakat için mail de geldi bugünBen de de kopma yaşandı maalesef siz mail attınız mı? Bugün dönüşler başlamış size olumulu geldi mi?
Evet mail attım. İnceleyeceklerini söylediler. Ama mülakat için davet almadım henüz. Siz aldınız mı acabaBen de de kopma yaşandı maalesef siz mail attınız mı? Bugün dönüşler başlamış size olumulu geldi mi?
Hayır ben de almadım maalesef sınavım iyi geçmişti oysa ki ilk kez de girmedimEvet mail attım. İnceleyeceklerini söylediler. Ama mülakat için davet almadım henüz. Siz aldınız mı acaba
Tebrik ederim.aynı kopma dun bende de oldu ve mülakat için mail de geldi bugün
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.