Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
8-9 dk sürdü hem tanımaya yönelikti hem de ne iş yaptığıma yönelik geldi. Olabildiğince sakin kalmaya çalışın. Soruyu anlamazsaniz daha da basitleştirip soruyor. Ben de biraz heyecan yaptım. Etkiliyor cevapları
Merhabalar, önce dediğiniz gibi genel sorulardı. Daha sonrasında gidişat hobiler, yurt dışı gezileri, kültürler ve müzik kültürlerine geldi, umarım geçebiliriz, hakkımızda hayırlısı
Bugün bende mülakata girdim ama bilemiyorum nasıl geçti karşı taraf hiç renk vermedi umarım geçmişizdir yaklaşık 8 9 dakika sürdü acaba cevabı beğenmediği için mi kısa tuttular pek anlayamadım.
Peki tabii ki o sınav heyecanıyla ııı lar beklemeler oluyo sizce sizin sınavınız olumlu mu geçti ? Hiç engel durumundan bahsedilmedi benim sınavım da acaba size böyle bir soru yönetildi mi ?
Bana sadece genel tanıtma önceden çalıştığım işyerindeki tecrübem ve hobim soruldu gezmek diye cevap verdim nereleri seversin dedi örnek verdim sonra tamamlandı dedi bilmiyorum ben mi kuruntu yapıp olumsuz düşünüyorum acaba
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.