Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
sahsen ben duz beyaz gomlek ve sacim sakalim bakimli gorunecek sekilde girdim,4 soruldu hepsine 20-30 saniyelik cevaplar verdim hizli da konustugum icin olabilir belki.

sorular ise basitti,kendini 3 kelimeyle acikla ve neden,zayif ve guclu yonleriniz vs 1 dakika dusunmeyle 10 kere cevap verilebilecek sorular…

sahsen ben duz beyaz gomlek ve sacim sakalim bakimli gorunecek sekilde girdim,4 soruldu hepsine 20-30 saniyelik cevaplar verdim hizli da konustugum icin olabilir belki.

sorular ise basitti,kendini 3 kelimeyle acikla ve neden,zayif ve guclu yonleriniz vs 1 dakika dusunmeyle 10 kere cevap verilebilecek sorular…
roleplay soruları sorulmadı mı

Az önce olumsuz döndüler bana, sınavım zaten çok iyi geçmemişti afalladım dress code da yoktu izliyorlar mı bilmiyorum

Bana da az önce olumsuz geldi sınavım oldukça iyi geçmişti ve dresscode dikkat etmiştim thy ingilizce süreçlerini geçmiş ve ielts sertifikası olan biriyim ve ingilizceden elenmiş olmama çok ihtimal vermiyorum açıkçası 2 dakikayı dolu dolu konuştum. Reklam için ilan açtılar muhtemelen ayrıca ikinci yabancı dilim de var. Keşke umutlandırmasalar yalandan sınav atamasalar..

Bana da az önce olumsuz geldi sınavım oldukça iyi geçmişti ve dresscode dikkat etmiştim thy ingilizce süreçlerini geçmiş ve ielts sertifikası olan biriyim ve ingilizceden elenmiş olmama çok ihtimal vermiyorum açıkçası 2 dakikayı dolu dolu konuştum. Reklam için ilan açtılar muhtemelen ayrıca ikinci yabancı dilim de var. Keşke umutlandırmasalar yalandan sınav atamasalar..
Ben de üniversitede %100 ingilizce eğitim gördüm ingilizce konusunda sıkıntım yoktu fakat sınav bir anda karşıma çıkınca tamamen hazırlıksız olunca afalladım, eğer sınavı gerçek biri izliyor olsaydı ingilizce kabiliyetim olduğunu anlardı. Sizin adınıza çok üzüldüm umarım daha iyileri olur

• Like
Tepkiler: tokito

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.