Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

floraa

Üye
21 Ağu 2025
159
69
5
Meslek
Kabin
Sınav deneyimimi aktarmak isterim, bence grammar net b1-b2 seviyesindeydi. Listening önce kolay sonra zorlaştı. Writing orta seviyeydi. Speaking ise çalıştığım yerden geldi kolaydı bence çok kolay seviye cümleler kurdum yaklaşık 50 saniye boyunca konuştum. Sınavımı gönderdikten yarım saat sonra kurul daveti aldım. İsteyen herkesin olumlu gelsin bol şans 💖

• Like
Tepkiler: silaa14 ve Asyadd
sürecinizde başarılar dilerim, size hangi tarihte mail atıldı acaba dönüşler hala devam ediyor mu?

Sınav deneyimimi aktarmak isterim, bence grammar net b1-b2 seviyesindeydi. Listening önce kolay sonra zorlaştı. Writing orta seviyeydi. Speaking ise çalıştığım yerden geldi kolaydı bence çok kolay seviye cümleler kurdum yaklaşık 50 saniye boyunca konuştum. Sınavımı gönderdikten yarım saat sonra kurul daveti aldım. İsteyen herkesin olumlu gelsin bol şans 💖
başarılarınızın devamını dilerim her şey gönlünüzce olsun, b1 birisi çok zorlanır mı grammar için?

• Like
Tepkiler: floraa
çok teşekkür ederim cevabınız için. sorularımıza boş bırakıp geri dönebiliyor muyuz peki?
Hayır maalesef dönemiyorsunuz, cok dikkatlice çözmenizi öneririm. Geri dönmek yok sadece cevaplayın sonra soru geçiyor zaten . Boş bırakılıyor mu emin değilim ben hic bos birakmadim

Hayır maalesef dönemiyorsunuz, cok dikkatlice çözmenizi öneririm. Geri dönmek yok sadece cevaplayın sonra soru geçiyor zaten . Boş bırakılıyor mu emin değilim ben hic bos birakmadim
grammar bölümünde soru başına bir dakika verilmesi gibi bir durum var dediler, son olarak bunu sormuş olayım. bu doğru mudur?

• Like
Tepkiler: floraa
Merhaba speking ve writingde ne çeşit sorular vardı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.