Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurlugu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Feride1234

Üye
23 Eyl 2025
27
7
5
Meslek
Kokpit
Arkadasım Turk Hava Yollari Take-Off Cabin (Hizmet Sektorune Yonelik) Kadin-Erkek Ilani envanter linkinin tarihlerini karıstırdıgı için linkin süresi bitmis. Ama 27 sinde yüzyüze ingilizce mülakatı var. Ne yapılmalı bu süreçte gitmesine gerek yok mu artık mulakata süreci bitmis mi oldu yoksa yardımcı olurlar mı? Bilgis olan acil yardım edebilir mi acaba? @gunes @admin

Bence mutlaka gitsin ve orada bunu belirtsin son dakika mülakat öncesi tekrar link gönderilen birini gördüm kendi sürecimde

Arkadasım Turk Hava Yollari Take-Off Cabin (Hizmet Sektorune Yonelik) Kadin-Erkek Ilani envanter linkinin tarihlerini karıstırdıgı için linkin süresi bitmis. Ama 27 sinde yüzyüze ingilizce mülakatı var. Ne yapılmalı bu süreçte gitmesine gerek yok mu artık mulakata süreci bitmis mi oldu yoksa yardımcı olurlar mı? Bilgis olan acil yardım edebilir mi acaba? @gunes @admin
Mülakat için genel müdürlüğe gidip durumu anlattığınızda yardımcı olunuyor. Dolayısıyla tabii ki gitsin. Sürecinde başarılar dileriz.

Ben de online envanter yapmayı unuttum. Mülakatta önemli değil dediler hatta olumlu dönüş aldım sağlığı bekliyorum

• Like
Tepkiler: auberfae

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.