Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu Hizmetleri Memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

havacı39

Üye
9 Ocak 2026
8
5
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Herkese merhaba arkadaşlar, umarım hepiniz iyisinizdir. Tarafıma yaklaşık 30 dakika önce havaştan yolcu hizmetleri memurluğu için online değerlendirme süreci maili atıldı. Bu firmada çalışan hocalarım varsa olumlu/olumsuz özelliklerinden bahsedebilir mi? Aynı şekilde bu süreçte ve diğer süreçlerinde beni neler bekliyor? Neleri çalışsam daha hazır olurum? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim. Herkese iyi forumlar 🙌🏻🙂

Herkese merhaba arkadaşlar, umarım hepiniz iyisinizdir. Tarafıma yaklaşık 30 dakika önce havaştan yolcu hizmetleri memurluğu için online değerlendirme süreci maili atıldı. Bu firmada çalışan hocalarım varsa olumlu/olumsuz özelliklerinden bahsedebilir mi? Aynı şekilde bu süreçte ve diğer süreçlerinde beni neler bekliyor? Neleri çalışsam daha hazır olurum? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim. Herkese iyi forumlar 🙌🏻🙂
Banada mesaj geldi fakat maile düşmedi hangi gün ve saate kadar tamamlamamız gerekiyor mail düşmediğini insan kaynaklarına yazsam mı

vardiyaları düzenli şartları iyi bir firma siz kariyer net’ten mi başvurdunuz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.