Pozisyon veya İlan Adı
Ramp işçisi
İstasyon Adı
İzmir
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

sametoguk0

Üye
11 Ocak 2026
17
3
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Merhaba tgs firması ramp işçisi pozisyonu için pazartesi günü gbt sorgulama için izmir adm havalimanına davet edildim. Yan hakların çoğunu hatırlıyorum. Özel sağlık sigortası indirimli uçak bileti 3 ay çift maaş bayröa ikramiyeleri yıl sonu şirket kâr ikramiyesi vs. Şu an türk Telekom saha personeliyim. Soruma gelecek olursak izmir için tgs ramp işçisi maaşı ne kadar? şu an yol yemek dahil 50k alıyorum sgk ve mesai ücreti dışında herhangi bir yan hakkım yok 🫠. Yan hak kısmında tgs daha ağır basıyor ama net maaşı bilmediğim için bir şey de diyemiyorum. Bu konuda bilgisi olan ve yol gösterebilecek biri var mı?

Merhaba, şu an ara zam sonrası net maaşı bilmiyorum ama yılbaşında tanıdığımdan aldığım bilgiye göre başlangıç maaş 50K üstüne bahsettiğiniz yan haklar şeklinde diye biliyorum. Ayrıca lisans mezunuysanız maaşa ek lisans primi ve eğer YDS 70 ya da 80 üzeri olması lazım dereceniz varsa yabancı dil primi de alıyorsunuz.

Ramp da 50 k ve ya biraz altı olur hocam İzmir için net maaşı bilmiyorum ama İstanbul için 53 bin yan haklar özel sağlık sigortası 3 ayda 1 çift maaş servis yemek imkanı var zaten İstanbul için yine Anadolu yakası maaşı bile fark ediyor Anadolu tarafı daha az kazanıyor

Ramp da 50 k ve ya biraz altı olur hocam İzmir için net maaşı bilmiyorum ama İstanbul için 53 bin yan haklar özel sağlık sigortası 3 ayda 1 çift maaş servis yemek imkanı var zaten İstanbul için yine Anadolu yakası maaşı bile fark ediyor Anadolu tarafı daha az kazanıyor

İzmir için de aşağı yukarı böyledir diye düşünüyorum 45-50 arası olsa yeter bana zaten yan haklarıyla diğer işte ki maaşın önüne geçiyor. Tek kötü tarafı vardiya sistemi olması ona da katlanıcaz artık

Merhaba, şu an ara zam sonrası net maaşı bilmiyorum ama yılbaşında tanıdığımdan aldığım bilgiye göre başlangıç maaş 50K üstüne bahsettiğiniz yan haklar şeklinde diye biliyorum. Ayrıca lisans mezunuysanız maaşa ek lisans primi ve eğer YDS 70 ya da 80 üzeri olması lazım dereceniz varsa yabancı dil primi de alıyorsunuz.
Şu anki işime göre maaşı daha iyi diyebilirim. Vardiya sistemi nasıl peki 1 hafta sabah 1 hafta akşam 1 hafta gece miydi tam hatırlamıyorum

İzmir için de aşağı yukarı böyledir diye düşünüyorum 45-50 arası olsa yeter bana zaten yan haklarıyla diğer işte ki maaşın önüne geçiyor. Tek kötü tarafı vardiya sistemi olması ona da katlanıcaz artık
Birde şu var hocam ramp dediğin zaman uçak altı - bagaj ve uçak temizlik diye 3 e ayrılıyor ona göre de maaşlar fark ediyor hocam en yüksek uçak altı sonra bagaj sonra temizlik şeklinde değişiyor

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.