İnşallah herkesin dilediği gibi olurAyy inşallah bekledigimiz güzel sonuçları alırız hepimiz
İnşallah herkesin dilediği gibi olurAyy inşallah bekledigimiz güzel sonuçları alırız hepimiz
Ben bildigim kadariyla 2 3 gün süre taniyorlar diye biliyorum ancak sonuç açıklansa dahi önümüz bayram nasıl olur bilemiyorumOlumlu olduğu taktirde ön kontrol için çağrıldığımızda tarihi mülakattaki gibi bizler mi seçiyoruz yoksa en kısa sürede gitmek gerekiyor mu?
Hayır onlar size şu tarihte gelin diye saat ve tarihi bildiriyorlarOlumlu olduğu taktirde ön kontrol için çağrıldığımızda tarihi mülakattaki gibi bizler mi seçiyoruz yoksa en kısa sürede gitmek gerekiyor mu?
Patladı gibi bu bilgi çok gerçekçi değil bencemerhaba arkdaşlar dönüşler haftaya pzt,çarşamba,cuma
iyi akşamlar
Gerçekten merakla bekliyorum ne zaman gelecek mailler ve bu kadar süre umutla bekledikten sonra topluca olumsuz alma düşüncesini aklımdan asla atamıyorumPatladı gibi bu bilgi çok gerçekçi değil bence
Off bendeGerçekten merakla bekliyorum ne zaman gelecek mailler ve bu kadar süre umutla bekledikten sonra topluca olumsuz alma düşüncesini aklımdan asla atamıyorum![]()
Mülakatımın aşırı iyi geçtiğini düşünüyorum ama böyle düşünmek iyice patlatır adamı umutlanmamak lazım o dengeyi korumak önemli bir de bana 1-2 ayda döneceğiz haberiniz olsun dendi bence akıllarında bir sıralama var ona göre bölüyorlar 24 şubatta girdim mülakataGerçekten merakla bekliyorum ne zaman gelecek mailler ve bu kadar süre umutla bekledikten sonra topluca olumsuz alma düşüncesini aklımdan asla atamıyorum![]()
Yok her şeye hazırım şu an iyi de gelebilir kötü de ama yeter ki sonucumu bileyim modundayım belirsizlik beni yordu birazMülakatımın aşırı iyi geçtiğini düşünüyorum ama böyle düşünmek iyice patlatır adamı umutlanmamak lazım o dengeyi korumak önemli bir de bana 1-2 ayda döneceğiz haberiniz olsun dendi bence akıllarında bir sıralama var ona göre bölüyorlar 24 şubatta girdim mülakata
Bu arada bana da süreciniz çok hızlı olacak maillerinize bakın sık sık denmişti ama 1 ay oldu yolMülakatımın aşırı iyi geçtiğini düşünüyorum ama böyle düşünmek iyice patlatır adamı umutlanmamak lazım o dengeyi korumak önemli bir de bana 1-2 ayda döneceğiz haberiniz olsun dendi bence akıllarında bir sıralama var ona göre bölüyorlar 24 şubatta girdim mülakata
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.