Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Ben 4 Ağustos'ta İzmir'de mülakata katılacağım. Sadece şunu öğrenmek istiyorum. İlk aşamada mesleklerin en önemli özelliğini veya bir kartta olan resimde neler olduğunu tarif etmenizi istediler mi?

Ben 4 Ağustos'ta İzmir'de mülakata katılacağım. Sadece şunu öğrenmek istiyorum. İlk aşamada mesleklerin en önemli özelliğini veya bir kartta olan resimde neler olduğunu tarif etmenizi istediler mi?
Hayır o mevzu Emirates'te artık yok. İlk aşama kendinizi tanıtma. 10 kişi koyun gibi diziliyorsunuz ardından maks 20 saniye içinde adınızı, müşteri hizmetleri tecrübenizi ve (bana bu soruldu) hangi şehirde yaşamak isterdiniz (your dream city to live in) gibi. bunu geçen 2. aşamada gruplar haline bölünüp elinize bir olay veriliyor grup içinde 2-3 dakika bunu tartışıp kim neyi nasıl ne zaman anlatacak, konuşacak, kararlaştırıp sunumunu kalan herkesin önünde yapıyorsunuz.

Hayır o mevzu Emirates'te artık yok. İlk aşama kendinizi tanıtma. 10 kişi koyun gibi diziliyorsunuz ardından maks 20 saniye içinde adınızı, müşteri hizmetleri tecrübenizi ve (bana bu soruldu) hangi şehirde yaşamak isterdiniz (your dream city to live in) gibi. bunu geçen 2. aşamada gruplar haline bölünüp elinize bir olay veriliyor grup içinde 2-3 dakika bunu tartışıp kim neyi nasıl ne zaman anlatacak, konuşacak, kararlaştırıp sunumunu kalan herkesin önünde yapıyorsunuz.
Çok teşekkür ederimm

merhaba ben de şu anda onboarding sürecindeyim. acaba size nasıl ulaşabilirim? bazı belgeler hakkında konuşmak istiyorum

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.