Pozisyon veya İlan Adı
CADET

grigandalf

Üye
16 Tem 2025
15
2
0
Meslek
Kokpit
Merhaba,

24 Eylül 2025 de kurul mülakatım gerçekleşti, hem aynı gün benimle kurula girenlerden hem de forumdan gördüğüm kadarıyla bir kaç gün içerisinde bir çok kişi sağlık maili almış, bizim gruptan mail almayan 4 5 kişi mevcut ama bunu olumsuza mı yormak lazım. Kötü bir kurul mülakatım da olmadı ama bekledikçe iyice şüphe etmeye başladım. Yakın zamanda kurula girip 7 gün ve üzeri sağlık davet maili alan var mı acaba ? Çok teşekkürler.

Merhaba,

24 Eylül 2025 de kurul mülakatım gerçekleşti, hem aynı gün benimle kurula girenlerden hem de forumdan gördüğüm kadarıyla bir kaç gün içerisinde bir çok kişi sağlık maili almış, bizim gruptan mail almayan 4 5 kişi mevcut ama bunu olumsuza mı yormak lazım. Kötü bir kurul mülakatım da olmadı ama bekledikçe iyice şüphe etmeye başladım. Yakın zamanda kurula girip 7 gün ve üzeri sağlık davet maili alan var mı acaba ? Çok teşekkürler.
Olumsuza yormayın bence benim 18 gün sonra olumlu gelmişti. Henüz çok erken biraz sabır istiyor süreç umarım güzel haberler alırsınız

• Like
Tepkiler: gunes
Olumsuza yormayın bence benim 18 gün sonra olumlu gelmişti. Henüz çok erken biraz sabır istiyor süreç umarım güzel haberler alırsınız
Çok teşekkürler, kurul sonucunun 30 40 gün sürmesini bekliyorum ama on sağlığa çağrılmamıs olmak beni geriyor. Bizim gruptan bir kişiyi aciliyet bildirmemesine rağmen ertesi gün çağırdılar. Siz kuruldan kaç gün sonra ön sağlık planlama maili almıştınız acaba ? Çok teşekkürler yorumunuz için

• Like
Tepkiler: storybrooke
Çok teşekkürler, kurul sonucunun 30 40 gün sürmesini bekliyorum ama on sağlığa çağrılmamıs olmak beni geriyor. Bizim gruptan bir kişiyi aciliyet bildirmemesine rağmen ertesi gün çağırdılar. Siz kuruldan kaç gün sonra ön sağlık planlama maili almıştınız acaba ? Çok teşekkürler yorumunuz için
Şu anda ön sağlığa gidenler büyük ihtimalle eylülün ikinci haftası kurula girenlerdir. Sizin kurul daha yeni olmuş merak etmeyin gönlünüzü ferah tutun. Beklemek stresli olabiliyor cidden ben de bekledikçe sorgulamaya başladım her cevabımı. Dediğim gibi 24ünde girdiyseniz henüz çok erken

Ben 1 eylülde kurula girdim 19 eylülde ön sağlığa çağırdıklarına dair mail aldım

Merhaba,

merhaba, bizim grupta da giren çoğu kişiye ön sağlık mail'i geldi. sizin kurul sonucunuz açıklandı mı? açıkçası herkese gelince re'teste kaldığımı düşünmeye başladım.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.