Pozisyon veya İlan Adı
Cadet Pilot Adayı
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
14 Ağu 2025
9
1
0
Meslek
Kokpit
17 Kasım’da ön sağlık değerlendirmeye girmiş ve 27 Kasım’da ek tetkik raporumu teslim etmiştim. Benden sonra ek tetkik teslim eden bir arkadaşım 1 hafta önce geri dönüş aldı fakat ben olumlu olumsuz bir geri dönüş alamadım. Bu durumda ne yapmam gerekir, mail atmalı mıyım ? Sonucun olumsuz olduğu anlamı çıkar mı buradan ? @indigo11 hocam özellikle sizin görüşünüzü merak ediyorum.

Merhaba, ek tetkik içerikleriniz farklıysa o arkadaşınız ile, sürecin sizin için daha farklı zamanlarda sonuçlanması muhtemel, endişe etmeyin 😊

17 Kasım’da ön sağlık değerlendirmeye girmiş ve 27 Kasım’da ek tetkik raporumu teslim etmiştim. Benden sonra ek tetkik teslim eden bir arkadaşım 1 hafta önce geri dönüş aldı fakat ben olumlu olumsuz bir geri dönüş alamadım. Bu durumda ne yapmam gerekir, mail atmalı mıyım ? Sonucun olumsuz olduğu anlamı çıkar mı buradan ? @indigo11 hocam özellikle sizin görüşünüzü merak ediyorum.
ek tetkik olarak ne istediler hocam ve kurulla sağlık arası kaç gündü

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.