Pozisyon veya İlan Adı
Cadet Pilot
Bana da ön tanı vertigo girmişler alakası bile yok vitamin testi istemiştim saçım dökülüyor diye.
Ne yapmalıyım, aynı doktora gitsem silebilir mi acaba ? Yani şu doktorlara da diyecek bir şey bulamıyorum :(
Önce tanıyı koyan hekimle görüşüp durumunuzu anlatmanız gerekiyor. Eğer ikna olursa dilekçe vererek silinebiliyor. Eğer tanıyla beraber reçete de varsa ve satın aldıysanız sildirmek yerine tanı düzeltme talep etmek daha doğru bir karar olacaktır (mesela dermatit yerine tanımlanmamış deri döküntüsü gibi daha yumuşak bir tanı). Ancak süreç 2 ay kadar sürebiliyor ona göre hareket etmeniz gerekebilir.

• Like
Tepkiler: gunes
Röntgen çekimlerinde hangi raporu sunmamız gerekiyor? enabızdaki görüntü raporu mu yoksa doktorun kendi yazdığı "çalışabilir" raporu mu?

Vertigo tanım vardı fakat ön tanı şeklindeydi çok yoğun çalıştığım dönemde yaşadığım uykusuzluktan kaynaklı bir baş ağrım vardı hekim vertigo olarak girmişti. Muayeneye gitmeden önce hem kbb hem beyin ve sinir cerrahisi hem nörolojiden tek tek vertigosu yoktur raporu aldım ve venografi çektirdim yine de bunun problem edildiğini düşünüyorum.
Vertigo için sonuç ne oldu acaba? Ek tetkik istedi mi?

Ben zaten nörolojiden kbbden beyin ve sinir cerrahisinden 3 adet vertigosu yoktur durum bildirir raporu aldım ve vng çektirip gittim sonuçlarım temizdi bu yüzden ek tetkik istenmedi tekrar
Acaba hiç kendi başınıza rapor almasaydınız,thy hekimi ek tetkik isteseydi kendi hastanesinden alsaydınız,o zaman olumlu olur muydu sizce?

Acaba hiç kendi başınıza rapor almasaydınız,thy hekimi ek tetkik isteseydi kendi hastanesinden alsaydınız,o zaman olumlu olur muydu sizce?
Görüşürken raporlarımı verdiğimde aa çok iyi hazırlıklı gelmişsiniz bizim istememize gerek bile kalmamış şeklinde iyimser yaklaşıldı yani zannetmiyorum onların istemesinin sonucu değiştireceğini

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.