Pozisyon veya İlan Adı
Thy Tecrübesiz kadın kabin memuru
Merhaba arkadaşlar. Ön sağlık değerlendirmesi için çevikten randevu oluşturduğumu düşünüyorum. Ama bu randevu ile ilgili bir bilgilendirme maili ya da sms gelmedi. Tekrar çevike girip baktığımda da bir şey göremiyorum. Ben mi randevu oluşturamadım herkeste de süreç böyle miydi?

merhaba, bana da mail veya sms gelmemişti. saati unutmamak adına ekran görüntüsü almıştım onu göstermiştim güvenliklere. zaten sorun çıkarmıyorlar merak etmeyin ☺️🙏

• Like
Tepkiler: mnmn
Merhaba, teşekkür ederim bilgi için. Bana da ayrı bir mail gelmedi randevu oluşturduğumda, aynı şekilde ekran görüntüsü aldım, hepimize başarılar dilerim 🌺

• Like
Tepkiler: mnmn
ben resmi giyinip çok da uzun olmayan bir topukluyla gittim. rahat kıyafetlerle (kot vs) gelenler de vardı takımla gelenler de. tamamen size kalmış, çok gerekli değil anladığım kadarıyla. Muayenede ilk önce tansiyonunuzu ölçüyorlar sonra doktorlara yönlendiriliyorsunuz. Doktor kulağınıza bakıyor, renk körlüğü testi yapıyor ve e nabızını inceliyor. Sonrasında da ik ile ön sağlık sonucunuzu öğreniyorsunuz ☺️
Teşekkürler detaylı açıklama için 🙏 Peki e-nabız inceleme süreci nasıl geçiyor, incelenirken bize bir şey danışılıyor mu şu tanı ne sebeple oldu, ilaç vs kullanıldı mı gibi? Benim geçmişim biraz kabarık ama o zamanki değerlerim normal sırf gittiğim için bir sorun olmaz diye düşünüyorum 😅
Bir de Ön Değerlendirme Beyan Formu'nda kullandığınız -soğuk algınlığı hariç- her ilacı yazdınız mı sivilce ilacı ya da b12 takviyesi gibi. Lisede ve hatta ilkokula kadar yazmak gerekir mi bilemedim

• Like
Tepkiler: heda
Teşekkürler detaylı açıklama için 🙏 Peki e-nabız inceleme süreci nasıl geçiyor, incelenirken bize bir şey danışılıyor mu şu tanı ne sebeple oldu, ilaç vs kullanıldı mı gibi? Benim geçmişim biraz kabarık ama o zamanki değerlerim normal sırf gittiğim için bir sorun olmaz diye düşünüyorum 😅
Bir de Ön Değerlendirme Beyan Formu'nda kullandığınız -soğuk algınlığı hariç- her ilacı yazdınız mı sivilce ilacı ya da b12 takviyesi gibi. Lisede ve hatta ilkokula kadar yazmak gerekir mi bilemedim

merhaba, e nabıza bakarken hiçbir ilaç hakkında vs bir şey sormadı doktor bana. Hatta e nabızında pek bir şey yok demişti. Ben çok sık kan tahlili yaptırıyorum normalde geçmişte B12 eksikliği demir eksikliğim falan olmuştu ama onlar hakkında hiçbir şey söylemedi sorun olacağını da düşünmüyorum bu konuda ☺️ İlaç olarak ben hiçbir şey yazmadım, b12 takviyesini de yazmaya gerek yok bence. sivilce ilacı hakkında çok bir bilgim yok maalesef🙏☺️

• Like
Tepkiler: rumsrn

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.