Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Ben o kısımlara hiç bakmadım kurcalamadım oraları, muhtemelen dediğin gibi olması gerekiyor.Başka bi durum yok.
Öncelikle tebrik ediyorum. Bekleme alanında konuştuğun diğer arkadaşlar varsa 16 aralıktan sonra mülakata girip olumlu alan olmuş mu bilgin var mı

Öncelikle tebrik ediyorum. Bekleme alanında konuştuğun diğer arkadaşlar varsa 16 aralıktan sonra mülakata girip olumlu alan olmuş mu bilgin var mı
Teşekkürler darısı sizlere beklediğiniz haber gelir umarım ,bekleme alanındaki herkes ajetten tkya geçmek isteyen kaptan pilot, f.o , kabin memuru, arkadaşlardı. Benim gibi olan hiç kimse denk gelmedi.

• Like
Tepkiler: MrFly
Rica ederim, ön sağlık aşaması güncellemesi yapayım , e nabızda ne var ne yok sorguluyorlar e nabız harici şikayetin var mı onu sordular, Engel teşkil edecek bir şey yokmuş, ik yeni randevu verecekmiş sağlık raporu için. Sağlık raporundan sonra tekrar konuşuruz dediler.
bu ön sağlık aşaması toplam ne kadar sürdü ve tekrar boy kilo bakıldı mı acabaa

Yok maalesef doktor ilk başta sen şimdiden git uçabilir raporunu al süreç uzun sürüyor çünkü dedi, ben de rapordan hemen sonra direkt geleyim mi diye sordum , o da ikdan birine sorup , ikdan mail gelecek ona göre gelirsin dedi bana. Keşke hemen oluşaaydı dediğin gibi.
siz peki uçabilir raporunu hangi hastaneden alacaksınız orasını anlayamadım ik size dönmeden mi gidip alacaksınızz acaba orayı netleştiremedim

bu ön sağlık aşaması toplam ne kadar sürdü ve tekrar boy kilo bakıldı mı acabaa
Boy kilo aşaması, kurul mülakatından önce yapılıyor, o aşamayı geçenler için tekrar bir ölçüm söz konusu değil. Toplam 5 dk sürmüştür ön sağlık. Uçabilir raporu için shgm anlaşmalı hastanelerin olduğu liste kurul mülakatı sonrası liste halinde size gönderiliyor yakın olan birini seçip gidebilirsiniz. Ben doktorun beyanına göre rapor almak için gideceğim diyorum. Yoksa ik tarafından bana olumlu olduğuna dair hala herhangi bir dönüş olmadı.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.