Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kusura bakmayın anca dönüş yapabiliyorum. Yani THY sıra sistemini ciddiye alan bir kurum. Ben başvuru sırasına göre cevap verildiğini düşünmekteyim. Elbet istisnalar olur tabii ki. Fransızcadan başka tanıdığım yok ne yazık ki. Umarım en yakın zamanda cevap alırsınız 🙏
Başvuru sırasına göre yapılıyor ise ben elendim çünkü benden 5 gün sonra başvuran kişiye olumlu cevap gitmiş bile 🥲

Başvuru sırasına göre yapılıyor ise ben elendim çünkü benden 5 gün sonra başvuran kişiye olumlu cevap gitmiş bile 🥲
Bunu duyduğuma üzüldüm gerçekten 😟 Pegasus ve Emirates tekrardan ilan açmış diye duydum. İsterseniz şansınızı bir de oralarda deneyin. THY'de Mayıs-Haziran gibi tekrardan ilan açacaktır. Hakkınızda hayırlısı olsun 🙏

• Like
Tepkiler: Birumutuçmak

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.