Pozisyon veya İlan Adı
Kabin
Selam, bende de 10 sene öncesinden tanımlanmamış astım vardı ama ilaç görünmüyor. 7-8 yıl öncesinden de tanımlanmamış seboreik dermatit ve akne tanısı var. Dermatit için birkaç krem, akne için 2 kez roaccutane girilmiş. Doktora astım olmadığımı söyledim, göğsümü dinledi sadece ve bir sorun olmadan hızlıca bitirdi muayeneyi. Diğerlerinin konusunu bile açmadı. Kokpit olduğu için dermatite karşı belki biraz daha esnektir ama yine de ilaç gerektiren/kronik dermatit bizde de olmaması gerektiği yazıyor, o yüzden sizin de bir sorun yaşamayacağınızı düşünüyorum.
Merhaba bende 7-8 öncesinden tanımlanmamış astım 2 kere tanımlanmış astım yazılmış lisede rapor verilmesi için ama ne bir ilaç kullanıyorum ne de herhangi bir sorun yaşıyorum ama 5 defa böyle yazılmış sizce heyet bildirir raporu ise yarar mı?astım olmadığıma dair

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.