Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Merhabalar
Herkesi bilmiyorum fakat ulaşabildiğim herkes benden önce aldı sonuçlarını benim gibi bir ay sonra mail gelen kimseyle görüşmedim
Siz de sgk kodunuz yüzünden mi cevabınızın geç geldiğini düşünüyorsunuz? Sakıncalı bir kod muydu, anlamadım,çalışıyor gözüktüğünüz için mi geç gelmiş?

Siz de sgk kodunuz yüzünden mi cevabınızın geç geldiğini düşünüyorsunuz? Sakıncalı bir kod muydu, anlamadım,çalışıyor gözüktüğünüz için mi geç gelmiş?
Bilmiyorum olabilir gelen maillerde herhangi bir açıklama yazmamışlar. Herkeste olan 4 kodu vardı işverenden mektup aldım yükledim. Çalışıyor olmanın bir sorun olacağını sanmıyorum kendileri diyor iş teklifi alana kadar işinizden istifa etmeyin diye.

Bilmiyorum olabilir gelen maillerde herhangi bir açıklama yazmamışlar. Herkeste olan 4 kodu vardı işverenden mektup aldım yükledim. Çalışıyor olmanın bir sorun olacağını sanmıyorum kendileri diyor iş teklifi alana kadar işinizden istifa etmeyin diye.
Sizce dördüncü haftada olumlu gelme olasılığı yüksek mi,sizde olduğu gibi?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.