Pozisyon veya İlan Adı
kabin memuru
henüz gelmedi ama dürüst olmak gerekirse şu noktada umutlanmak biraz absürt geliyor bana, süreç bitti sadece resmileşmedi

hayır itiraz etmedim sonuçtan sonra usülen itiraz edeceğim, açıkçası ek tetkikle olacak olsa zaten ek tetkik kendileri isterdi diye düşündüm bunca zaman harcadığım maddi manevi şeyler yeter, daha fazlasına gerek yok olmazsa nasip kısmet sanıyorum yarın olumsuz sonuç gelecektir

• Like
Tepkiler: Ms23
hayır itiraz etmedim sonuçtan sonra usülen itiraz edeceğim, açıkçası ek tetkikle olacak olsa zaten ek tetkik kendileri isterdi diye düşündüm bunca zaman harcadığım maddi manevi şeyler yeter, daha fazlasına gerek yok olmazsa nasip kısmet sanıyorum yarın olumsuz sonuç gelecektir
Ek tetkik istememelerini gerçekten anlayamadım ben, bende de * işaretiyle gösterilen pcos tan ek tetkik istenmedi neden böyle bir şey oldu anlayamıyorum , ve kendim gidip ek tetkik yaptırdım hastalığın bende olmadığını öğrendim, dediğiniz gibi maddi anlamda yeteri kadar yorulduk, ama kendi adıma yapılanın haksızlık olduğunu düşünüyorum tekrardan değerlendirilecektir yazıyordu çünkü

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.