Pozisyon veya İlan Adı
kabin memuru
sizden de hiç ek tetkik istemeden mi kurula sevk ettiler
Maalesef öyle, ben bilsem orada itiraz ederdim, kurul bakıp öyle ek tetkik isticek sandım.. meğer kurul en son kararı veren kişiymiş zaten ek tetkiki doktor isterse istermiş sadece

kurul sürecindeyken itiraz etmek daha mı sağlıklı dersiniz
İnanın hiçbir fikrim yok ama bence artık iş işten geçti gibi duruyor, sonuç çıksın bence o şekilde itiraz edin, ki zaten maillere bakmıyorlar gördüğün gibi 4-5 kere falan mail attım yani , ama umarım olumlu alırsınız kimsenin bu hayal kırıklığını yaşamasını istemiyorum cidden çok zor

ben yine de sonuç maili gelmeden bir ek tetkik yaptırıp teslim etmeyi düşünüyorum belki sonuç değişir

aslında her şeyi tek tek detaylarıyla açıkladım, hepsine de anladım dedi, orada yaptığı muayenede de her şey iyi dedi, kurula gidenler genelde eleniyor öyle değil mi dedim, öyle düşünmeyin tersi olduğu durumlar da oluyor dedi ama sanki durum malum gibi sağlık olsun:)
Hangi doktora denk geldiniz, adı neydi?

l4te hafif bası ama doktorla görüştüğümde bunun bir problem olmayacağını söylemişti, ayrıca 2016 yılında billurbin sonucunun yüksek olduğunu söyledi, bir de eski iş yerimde sürekli olarak gastroenterit bölümünden ishal tanısı olduğunu alerjim olup olmadığını sordu anlaşmalı hastane olduğunu ve bunu iş yerinin kendisinin istediğini bütün çalışanların aynı sebeple hastaneye gittiğini söyledim
Hocam merhaba doğru mu anlıyorum fıtık olması bası yapıyor olmasına Thy doktoru sorun yok mu dedi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.