Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Merhabalar, ön muayenede pcos tanım için ek tetkik, psikiyatri görüşmelerim için ise epikriz talep edilmişti. İlgili belgeleri THY Florya yerleşkesine dün teslim ettim ve bugün arandım. Yarın için THY Genel Müdürlük Sağlık Müdürlüğüne çağırıldım. Ek belgelerden sonra tekrar bir muayene görüşmesi olağan mıdır? Bildiğim kadarı ile belgeler teslim edildikten sonra ya olumsuz maili gelir ya da sağlık raporu için yönlendirme yapılır. Daha önce bu şekilde görüşmeye çağırılan oldu mu? Bilgi verirseniz çok sevinirim.
Merhaba pcos için e nabız tanınızada ne yazıyordu

tanı olarak pcos yazmıyordu ancak ultrason görüntülerimde kist görüldüğü açıklaması eklenmiş
Anladım cevabınız için teşekkürler. Bende ilk Sekonder amonere yazıyordu daha sonrasında doktor değiştirdim ve tahlil sırasında düzensiz menst. Yazmış ultrasonumda ise folikğl kist ?? yazıyor o yüzden merak ettim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.