Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

hellcat986

Üye
23 Eyl 2025
58
15
5
Meslek
Kabin
Arkadaşlar merhaba 2018 yılında ilaçsız yatışsız bir kere psikoloğa gitmiştim. Üniversiteye yeni başladığım dönemlerdi bunalıp gitmiştim. Ön değerlendirme muayenesinde bu konu üzerinde çok duruldu neden gittin amacın neydi diye ve benden epikriz istendi. Daha önce bu durumu yaşayan oldu mu? Çıkışta iyi konuştu işyeri hekimi, stres yapmana gerek yok prosedür bunlar bu işi hallettikten sonra tekrar beni bul dedi ama daha önce böyle bir şey yaşayan duymamıştım süreci sıkıntıya sokar mı bu olay ? Yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler arkadaşlar

Arkadaşlar merhaba 2018 yılında ilaçsız yatışsız bir kere psikoloğa gitmiştim. Üniversiteye yeni başladığım dönemlerdi bunalıp gitmiştim. Ön değerlendirme muayenesinde bu konu üzerinde çok duruldu neden gittin amacın neydi diye ve benden epikriz istendi. Daha önce bu durumu yaşayan oldu mu? Çıkışta iyi konuştu işyeri hekimi, stres yapmana gerek yok prosedür bunlar bu işi hallettikten sonra tekrar beni bul dedi ama daha önce böyle bir şey yaşayan duymamıştım süreci sıkıntıya sokar mı bu olay ? Yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler arkadaşlar
Yakın zamanda olmaması lehinize. İlaç kullanmamanız da lehinize. Zaten eğer yakın zamanda değilse ve ilaç kullanmadıysanız çok büyük ihtimalle olumlu oluyor. Ancak yine de net bir şey söylemek istemiyorum. Sonucunuz geldiğinde mutlaka bizi de bilgilendirin.

Yakın zamanda olmaması lehinize. İlaç kullanmamanız da lehinize. Zaten eğer yakın zamanda değilse ve ilaç kullanmadıysanız çok büyük ihtimalle olumlu oluyor. Ancak yine de net bir şey söylemek istemiyorum. Sonucunuz geldiğinde mutlaka bizi de bilgilendirin.
Belgelerimi salı günü teslim edeceğim kapalı zarf içinde. Sonrasında bilgilendirme yaparım teşekkür ederim alakanıza

• Like
Tepkiler: ghrrn ve gunes
Selamlar, doktor ile görüşmem sonucunda, bana neden psikoloğa gittiğimi tekrar sordu ve epikriz raporumu detaylı bir şekilde inceledi. Ardından bir sorun olmayacağını fakat prosedür gereği THY'nin kendi psikologları ile görüşme yapmam gerektiğini söyledi. Birkaç gün içinde randevu alacağın bir mail göndereceğim dedi. Bugün ise ön muayene değerlendirmelerimin olumlu geçtiğini ve shgm raporu için talimatların olduğu mail geldi.

Özetle geçmişinde böyle bir durum olanlar arkadaşlar için önceden bu konunun sorulacağını ve araştırılacağını bilin. İlaç, yatış veya tekrara düşen bir ziyaretiniz yoksa problem olmuyor.

merhaba ön sağlık muayenesinden ek tetkik evraklarını verdikden sonra dönüş aldınızmı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.