Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba kusura bakmayın yeni gördüm. İngilizce yüz yüze mülakatta ilk başta nasılsınız, nerelisiniz, neyi meşhur? hiç yurt dışına çıktınız mı ?nereye gitmek isterdiniz? film izlemeyi sever misiniz? En son hangi filmi izlediniz? gibi sorular konu konuyu açıyor yani. Size tavsiyem kısa cevaplar vermek yerine sohbetin konusunu daha çok siz yönlendirmeye çalışın. Kurul mülakatı biraz daha uzun ortalama 15-20dk sürüyor. Ve cv üzerinden ilerliyor. Kendinizi tanıtmanız, daha önce bir yerde çalıştıysanız orada yaşadığınız bir problem oldu mu olduysa nasıl çözdünüz? Güçlü ve zayıf yönleriniz. burada cevaplar kadar duruşunuz ve kendinden emin cevaplar vermeniz önemli. Umarım sizin de iyi geçer başarılar diliyorum
Ön değerlendirme muayenesi için mail gelmesi sürecin olumlu geçtiği anlamına mı geliyor?
Ön muayeneden sorunsuz geçersek ik’dan sağlık raporu için mail mi bekliyoruz bilgisi olan paylaşabilir mi?
Merhaba, tebrik ederim öncelikle hayırlısı olsun
ben de 25 ağustosta kurula girmiştim, perşembe günü ön muayene maili gelmişti, gün seçmiştim fakat onaylamak mı gerekiyordu daha sonrasında acaba yapamadım mı?
bana tekrar şu günde şu randevunuz var diye mail gelmedi. Size geldi mi?
Merhaba, tebrik ederim öncelikle hayırlısı olsun
ben de 25 ağustosta kurula girmiştim, perşembe günü ön muayene maili gelmişti, gün seçmiştim fakat onaylamak mı gerekiyordu daha sonrasında acaba yapamadım mı?
bana tekrar şu günde şu randevunuz var diye mail gelmedi. Size geldi mi?
Teşekkür ederim bende sizi tebrik ederim Ben de randevu oluşturduktan sonra herhangi bir mail almadım. Zaten ön muayane için gelen sms de randevu oluşturduktan sonra bilgilendirme epostası gönderilmeyecektir yazıyordu
Teşekkür ederim bende sizi tebrik ederim Ben de randevu oluşturduktan sonra herhangi bir mail almadım. Zaten ön muayane için gelen sms de randevu oluşturduktan sonra bilgilendirme epostası gönderilmeyecektir yazıyordu
Arkadaşlar merhaba öncelikle hepinizi tebrik ederim benim 9 Eylülde yüzyüze mülakatım var 8:30’da.Ortam nasıl oluyor çok kalabalık mı biraz anlatır mısınız?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.