Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Öncelikle tebrik ederim süreçlerinizde başarılar dilerim.
Ön değerlendirme muayenesi için size gün seçme hakkı veriyorlar mı mesela çalışan birisi için kendine uygun günü seçebilir mi?
Merhaba, eğer müsaitlik durumunuzda sorun varsa; Mail geldiğinde hızlı bir şekilde size uygun günü seçmeye çalışın geciktikçe size uygun slotlar dolabilir. Başarılar dilerim.

• Like
Tepkiler: mnc
iyi dusunmeye calisiyorum ben de tesekkur ederim 🥺 ister istemez geriliyor ama insan.. gayet iyi gecmisti gulerek cikmistim odadan
Haklısınız herkes kuruldan sonraki sürecin uzun olduğundan bahsediyordu sabırlı olmamız gerekiyor maalesef her zaman olumlu düşünün umarım kısa zamanda güzel sonuçlar alırız hepimiz 🌸

• Like
Tepkiler: ek1n

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.