Pozisyon veya İlan Adı
CADET Pilot
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Ü

Üye silindi 18738

Geçtiğimiz günlerde ön değerlendirme muayenesine girmiş bulunmaktayım ve benden birkaç adet, bir uzman hekim tarafından değerlendirilmek üzere ek tetkik istendi.

Bana verilen ek tetkik talep formu kâğıdında, sonuçların onaylanarak kapalı zarf içinde adaya teslim edilmesini rica ederiz, diye bir bölümde bulunuyor. Kendim, bu tetkikleri bir şehir hastanesinde yaptıracağım ve de oradaki bir doktorla konuştuğumda "Biz bu sonuçları o şekilde vermiyoruz. Zaten bunlar e-nabızına düşüyor, kapalı zarfta vermenin bir anlamı yok ki" gibi bir söylemde bulundu.

Sorum şu, uzman hekimden aldığım sonuçları kapalı zarfa kendim mi koymalıyım yoksa başka bir usül mi var? Ayrıca, benden birkaç görüntü istendi ve görüntüleri yorumlayacak uzman hekim belirtilen uzman hekim mi yoksa bir radyolog mu olmalı?

Teşekkürler, şimdiden.

Çok fazla insana yardım ettiğinizi gördüm, bana da edebilirseniz çok sevinirim. Ona göre yarın ek tetkiklerimi yaptırmaya gideceğim. @rsi @indigo11 @gunes

merhaba bende ek tetkik vereceğim ve gorevli hanımefendi özellikle zarf icinde olması konusunda uyardı, henüz ben de vermedim ancak size de kapalı zarfta almanızı tavsiye ederim.

merhaba bende ek tetkik vereceğim ve gorevli hanımefendi özellikle zarf icinde olması konusunda uyardı, henüz ben de vermedim ancak size de kapalı zarfta almanızı tavsiye ederim.
Öncelikle cevap için teşekkür ederim. Oradaki görevli hanımefendi bana da aynı şekilde söyledi ancak hastane bizim öyle bir uygulamamız yok diyor. Olsa bile bu yaptırdığım tetkikler benim e-nabızıma düşmeyecekler mi? Oradan her türlü görebiliyor olacağım. Bu zarfın sebebi, tetkiklerin sonucunu benim görmemem mi (e-nabızdan görebiliyor olacağım), yoksa kargoyu açan kişinin görmemesi mi anlam veremedim. En kötü kendim zarf içine koyup kargolayacağım.

Aslinda zarfın sebebi sanırım doktor beyin yazdigi seyleri görmememiz. Yani e nabiza sonuclar duruyor evet ama doktor beyin degerlendirmesi zarfın içerisinde olursa onu görmemiş oluyoruz o yuzden sanırım.

Merhaba
Verdiniz mi acaba? Ne kadar süre içinde ek tetkik sonuçları belli oluyor acaba?
Yaptıracağınız ek tetkiklere göre değişir. Nerede yaptırdığınıza göre bile değişir hatta. Benimki 1-2 gün sürdü. THY'ye yollamak için cevap bekliyorum şu anda ben mesela.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.