Pozisyon veya İlan Adı
Ramp işçişi istanbul
İstasyon Adı
İstanbul
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Yolcu hizmetleri için bu belirttiğiniz smsten sonra her hangi bir geri dönüş alan oldu mu ?
Banada bu mesajdan sonra hiç bir donuş olmadı bir cok kisiye mesaj atilmaya baslanmis yogun oldugu icin simdi alımlar olur ins yakit sorunuda kalkti simdi basladi işler bizede gelir insallah mesaj lutfen gelsin sonunda

Banada bu mesajdan sonra hiç bir donuş olmadı bir cok kisiye mesaj atilmaya baslanmis yogun oldugu icin simdi alımlar olur ins yakit sorunuda kalkti simdi basladi işler bizede gelir insallah mesaj lutfen gelsin sonunda
İnşalllah bizlere de olumlu dönüş olur 🥹 siz mülakata girmiş miydiniz ? Ben mülakata girmiştim daha sonra savaş başlayınca işte herkesle beraber bu sms i almıştım. Şimdi geri dönüş olduğunu görünce çok heyecanlandım

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.