Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynı sıraları paylaştığım,aynı staj yerlerinde görev aldığım arkadaşlarım mülakata girdi bana olumsuz dönüş yapıldı.Merak etmiyorum çünkü nasıl bir düzenle insanları çağırdılar, neden ben olumsuz dönüş aldım bilmek istemiyorum.Sadece haksızlık gibi geliyor.
Aynı sıraları paylaştığım,aynı staj yerlerinde görev aldığım arkadaşlarım mülakata girdi bana olumsuz dönüş yapıldı.Merak etmiyorum çünkü nasıl bir düzenle insanları çağırdılar, neden ben olumsuz dönüş aldım bilmek istemiyorum.Sadece haksızlık gibi geliyor.
yanlış anlamadıysam sorunuzu sabiha yhm ilanından bahsediyorum.yaklaşık 10 gündür dönüş bekliyordum zaten herkes dönüşler sırayla dediği için ama direkt olumsuzu gördüm
hayır. bir tane bile mesaj almadım olumsuz mesajı alana kadar . onu da az önce aldım
yanlış anlamadıysam sorunuzu sabiha yhm ilanından bahsediyorum.yaklaşık 10 gündür dönüş bekliyordum zaten herkes dönüşler sırayla dediği için ama direkt olumsuzu gördüm
Surecinizi biraz daha aciklarsaniz formdaki arkadaslarda bilgilenecektir. Hala 2.form mesaji bile bekleyen var, online sinava girdiniz mi hangi surecten sonra olumsuz aldiniz
ArkadaşlarBen de sizinle aynı durumdayım. Herhangi bir sınava katılmamama rağmen az önce olumsuz bir mesaj tarafıma iletildi. Bunun sebebi nedir? İstasyon Antalya.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.