Mülakata geldim arkadaşlar tek çağırıldım sanırım kimse gelmemiş benim gibi mülakata :( burada evrak teslimi yapanlar var Allah bize de nasip eylesin
Hayırlı olsun kerim. 18 şubat'da girdim ben de benim oturumumda 30 kişi vardı henüz dönüş almadım. eğer sizin oturumda sadece siz varsanız yoğunluk azalmış mülakat sürecleri sona doğru yaklaşıyor diyebiliriz. bazılarına olumsuz sms gelmiş henüz olumlu bir dönüş alan duymadım. İK ulaşıp öğrenme şansımız olsaydı keşke .

Hayırlı olsun kerim. 18 şubat'da girdim ben de benim oturumumda 30 kişi vardı henüz dönüş almadım. eğer sizin oturumda sadece siz varsanız yoğunluk azalmış mülakat sürecleri sona doğru yaklaşıyor diyebiliriz. bazılarına olumsuz sms gelmiş henüz olumlu bir dönüş alan duymadım. İK ulaşıp öğrenme şansımız olsaydı keşke .
Alah razı olsun, muhtemelen dediğin gibi son kişi biz olabiliriz mülakata alınan. Bizimkiler ertelenmişti ama burada benimle bekleyen 4 veya toplasan 5 kişi vardır. Bekliyoruz bakalım nolucak. Muhtemelen bayram sonrasında tüm dönüşler yapılmış olur ve evrakları isterler diye düşünüyorum. Umarım Allah hepimize bayram sevinci yaşatır 😊

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.