Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Bir kişi bile 20 sinde kurul sonucu gelen duymadım hepsi mi olumsuz o zaman?
Benim arkadaş 15in de girdi dönüş yok ona da muhtemelen olumsuz ama bilmiyorum belki bu sene sistem farklıdır yanlış bilgilendirmek istemem. Bu benim üçüncü kurulum hepsinde dediğim gibi oldu

9-19 Aralık Tarihinde girenlere geldi sanki sonuç 20 -30 Aralık’ı açıklamadılar henüz diye düşünüyorum.

Ben de hiçbir şey anlamadım 16 aralıkta girmiştim bir tane aday olumlu dönüş alan gördüm burada bu kadar insana olumsuz dönüş mü yapılacak o halde

25 inde girdim 31 Aralık da 9 -19 Aralıktakilere olumlu mail geldi 20 sinde gelen duymadım burada ve telegramda umutlu olmaya çalışıyorum

Benim arkadaş 15in de girdi dönüş yok ona da muhtemelen olumsuz ama bilmiyorum belki bu sene sistem farklıdır yanlış bilgilendirmek istemem. Bu benim üçüncü kurulum hepsinde dediğim gibi oldu
Kurulda elenenler birdahaki başvuruda direk kurul mülakatına mı giriyor yoksa tekrardan ingilizce mülakatına giriliyor mu

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.