Typhoon

Üye
24 Ocak 2025
21
9
0
Merhaba, 7 Şubat'ta mülakata girdim ve az önce olumlu dönüş smsi geldi ancak yalnızca sağlık raporunun kaldığını ve sağlık raporuna göre işe giriş tarihinin bildirileceğini ve bu nedenle de sağlık raporunun sonucunu görmeden aktif çalıştığınız işten ayrılmamam gerektiğini belirtiyor. SMS içeriğinde sağlık raporuyla alakalı herhangi bir bilgi, tarih vs. yer almıyor. Ben neye göre rapor alacağım bunu nereye götüreceğim hangi tarihe kadar yapmam lazım bunları içeren ayrı bir sms geliyor mu?

Merhaba, 7 Şubat'ta mülakata girdim ve az önce olumlu dönüş smsi geldi ancak yalnızca sağlık raporunun kaldığını ve sağlık raporuna göre işe giriş tarihinin bildirileceğini ve bu nedenle de sağlık raporunun sonucunu görmeden aktif çalıştığınız işten ayrılmamam gerektiğini belirtiyor. SMS içeriğinde sağlık raporuyla alakalı herhangi bir bilgi, tarih vs. yer almıyor. Ben neye göre rapor alacağım bunu nereye götüreceğim hangi tarihe kadar yapmam lazım bunları içeren ayrı bir sms geliyor mu?
Evet geliyor biraz bekleyin

Hayırlısı olsun tekrardan neresi için girmiştiniz. Biz antlya için bekliyoruz hala

Öncelikle hayirli olsun. 7 Subat saat kacta girmistiniz mulakata?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.