Hayir fiziksel bir muayene asla olmadi sizde dile getirmeyin hicbir sorun olmaz, zaten asla burda yazilan gibi abartili bakip didik didik etmiyolar icinizi rahat tutun sakince konusun doktorla yeterli olucak emin olabilirsiniz

Hayir fiziksel bir muayene asla olmadi sizde dile getirmeyin hicbir sorun olmaz, zaten asla burda yazilan gibi abartili bakip didik didik etmiyolar icinizi rahat tutun sakince konusun doktorla yeterli olucak emin olabilirsini
evrak teslim ettiğiniz iş yeri hekimi iki tane varmış galiba biri telefondan biri bilgisayardan bakıyor deniliyor hangisine girdiğinizi siz secebiliyor musunuz peki yoksa onlar mı yönlendiriyor ( ayrı bir sorunum var onun için soruyorum ve yemin ederim son sorum hahshhssk)

evrak teslim ettiğiniz iş yeri hekimi iki tane varmış galiba biri telefondan biri bilgisayardan bakıyor deniliyor hangisine girdiğinizi siz secebiliyor musunuz peki yoksa onlar mı yönlendiriyor ( ayrı bir sorunum var onun için soruyorum ve yemin ederim son sorum hahshhssk)
Biz secmiyoruz sirayla aliyorlar hangisine denk gelirsen ona giriyorsun

Ben erken gitmiştim önümde sıra yoktu istedigim doktordan muayene olabilirdim mesela. Ama direk ilk odaya girdim . Bence çok düşünmeyin. Doktorlar gayet kibar ve anlayışlı.

Ben erken gitmiştim önümde sıra yoktu istedigim doktordan muayene olabilirdim mesela. Ama direk ilk odaya girdim . Bence çok düşünmeyin. Doktorlar gayet kibar ve anlayışlı.
Ben bugün mesajı öğlen alınca testleri öğlenden sonra yaptırdım haliyle ortalama 3saat açlıkla açlık kan şekerim ortalamanın biraz üstünde çıktı. Bunu da böyle belirtsem sorun eder mi sizce doktor? Belki konu hakkında bilginşz yoktur ama şansımı deneyip sormak istedim kusura bakmayın

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.