Dtm ye gidip sorsanız iyi olur ben 17nisanda başvuru formu doldur dum 21nisanda ikinci başvuru formu geldi onu doldurdum 21mayista mülakata için mesaj geldi 23mayista mülakata gittim mülakatim güzel geçti 2haziranda mesaj geldi 4 Haziran'da sağlık raporlarını işe giriş evraklarını teslim ettim aranmadigim için 12 Haziran'da dtm ye gittim sordum bize ne zaman dönüş yapacaklarını 13 Haziran'da beni 18 Haziran eğimine çağırdılar

• Like
Tepkiler: mehmetnedim34
Dtm ye gidip sorsanız iyi olur ben 17nisanda başvuru formu doldur dum 21nisanda ikinci başvuru formu geldi onu doldurdum 21mayista mülakata için mesaj geldi 23mayista mülakata gittim mülakatim güzel geçti 2haziranda mesaj geldi 4 Haziran'da sağlık raporlarını işe giriş evraklarını teslim ettim aranmadigim için 12 Haziran'da dtm ye gittim sordum bize ne zaman dönüş yapacaklarını 13 Haziran'da beni 18 Haziran eğimine çağırdılar
Merhabalar sizin pozisyonunuz neydi acaba?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.