ardac

Üye
18 Nis 2025
138
14
5
Arkadaşlar merhaba ramp için nisan ayında başvurdum bende bir arkadaşımla beraber arkadaşımı mülakata çağırdılar gitmiş görüşmüş benim için hala bir haber yok bu haftada geçti diye düşünüyorum sizce bize ne zaman mülakat için sms gelir başka bir işe girdim orda çalışıyorum ama tgsye girmek istiyorum bir an önce

kanka sürec birazcik uzun mulakattan olumlu veya olumsuz haber mesaji alacaksin olumlu mesaj alirsan ise giris icin gerekli saglik tetkikleri ve belgeler isteniyor sonra is basi muayenesinden gecip egitim icin bekliyorsun

kanka sürec birazcik uzun mulakattan olumlu veya olumsuz haber mesaji alacaksin olumlu mesaj alirsan ise giris icin gerekli saglik tetkikleri ve belgeler isteniyor sonra is basi muayenesinden gecip egitim icin bekliyorsun
biliyorum daha mülakata girmedim işte süreci iyi biliyorum ama mülakat için hala sms gelmedi

bende 22 nisan da mülakata girdim hala bir dönüş olmadı :( nisan da görüşmeye gidenlere cevap geldi mi acaba ? ne zaman haber gelir bilemiyorum

arkadaslar ben ocak ayinda basvuru yapmistim
mart ayinda donus yaptilar umit kesmeyin bence

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.