Bölümü ingilizce olanlar önceliklidir gibi birşeydi
Bende başvurdum ama hiç öyle bir şey hatırlayamadım :/
Evet ünideki bölümler için fikirlerinizi destekliyorum, ama onlarında şirketlerle anlaşmaları var bildiğim kadarıyla, staja gidip, kadroya geçebiliyorlar..

Bende başvurdum ama hiç öyle bir şey hatırlayamadım :/
Evet ünideki bölümler için fikirlerinizi destekliyorum, ama onlarında şirketlerle anlaşmaları var bildiğim kadarıyla, staja gidip, kadroya geçebiliyorlar..
benim çok dikkatimi çekmişti o yüzden aklımda kaldı ve herhangi bir dönüş almadım sebebinide ona bağlamıştım

ing öğretmenlerinin ve ing dili okuyanların neden bu alana bu kadar yığıldığını anlayamadım bu işin ayrıca bir bölümü var havacılık okuyan onca insan açıkta kalırken onların sırf ing üst gramer bilgisiyle bu işe girmelerini de çok doğru bulmuyorum açıkcası .A jetin sınavı çok zordu ing dili okuyan arkadaşım için çok kolaydı çünkü beş sene bunu okudu ve tüm kabini o bölümü okuyanlar doldurmuş durumda hatta artık şirketler o bölümü okuyanlara ayrıcaşık tanıdığını söyleme başladı pegasusun son antalya ilanı o şekildeydi .Benimde çok saçma bulduğum ve kızdığım bir konu umarım herşey gönlünce olur ve istediğin şirkete girebilirsin🍀
Ya aslında bölümle de ilgili olduğunu sanmıyorum, İngilizce okuyanlar da havacılık okuyanlar da çok eleniyor aslında bunların dahi öyle yüzde yüz avantajı yok gibi geldi bana genel olarak denk geldiğim süreçlerden. Şans mı yoksa istemediğimiz bazı faktörler midir bilemiyorum ama öyle işte belki de çok mantıklı karar veriyorlar alımlarda kendilerince ama biz bilemiyoruz hiç emin değilim..:/ Ama insanız elbette bu süreçlerde üzülmek de merak etmek de normal çok kafaya takmadan. Çünkü süreçler zor ama ben de umarım ve inanıyorum ki herkes zamanla gönlündekine veya hayırlısı olana ulaşır😊

Günaydınlar ☺️ Açıkçası şunu söyleyebilirim ki İK uzmanları her zaman mükemmel adayı seçemiyor. Özellikle aday sayısı çok olduğunda bazen elemek için elemek zorunda kalınan durumlar oluyor ve bu da insanda anlamsız sebeplerle elenmiş hissi yaratabiliyor. Bana kalırsa bu durum her zaman kişinin yetersizliğiyle ilgili değil. Zamanla görev sırasında profesyonel sınırları aşan, etik dışı davranışlar sergileyen ya da ciddi disiplin sorunları yüzünden işten çıkarılan birçok kabin memuru da sonuçta bir zamanlar bizim geçtiğimiz bu yollardan geçmiş insanlar. Yani girişte herkes benzer değerlendirmelerden geçiyor ama işin aslı sahada, karakter ve duruşla belli oluyor.
Kendi gözlemime göre sektör fark etmeksizin iş hayatında iki şekilde kazanılıyor. Kendini çok iyi pazarlayan (yanlış anlaşılmasın, iş hayatında kendini doğru ve etkili şekilde ifade edebilmek anlamında söylüyorum).
Ve birden fazla dile sahip olmak. Bu ikisinin uzun vadede açamayacağı kapı yok. ☺️ Kendinizi geliştirmeye devam edin 🍀🧮

Günaydınlar ☺️ Açıkçası şunu söyleyebilirim ki İK uzmanları her zaman mükemmel adayı seçemiyor. Özellikle aday sayısı çok olduğunda bazen elemek için elemek zorunda kalınan durumlar oluyor ve bu da insanda anlamsız sebeplerle elenmiş hissi yaratabiliyor. Bana kalırsa bu durum her zaman kişinin yetersizliğiyle ilgili değil. Zamanla görev sırasında profesyonel sınırları aşan, etik dışı davranışlar sergileyen ya da ciddi disiplin sorunları yüzünden işten çıkarılan birçok kabin memuru da sonuçta bir zamanlar bizim geçtiğimiz bu yollardan geçmiş insanlar. Yani girişte herkes benzer değerlendirmelerden geçiyor ama işin aslı sahada, karakter ve duruşla belli oluyor.
Kendi gözlemime göre sektör fark etmeksizin iş hayatında iki şekilde kazanılıyor. Kendini çok iyi pazarlayan (yanlış anlaşılmasın, iş hayatında kendini doğru ve etkili şekilde ifade edebilmek anlamında söylüyorum).
Ve birden fazla dile sahip olmak. Bu ikisinin uzun vadede açamayacağı kapı yok. ☺️ Kendinizi geliştirmeye devam edin 🍀🧮
Bütün havayolu Qatar ve Emirates dahil mülakatlarına giden biri olarak söylüyorum.Son sözün altın imzamı atarım.

• Like
Tepkiler: Daphne ve Lirjena

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.