Üniversitenizin ilgili departmanına giderek stajınızı tgs de yapmayı istediğinizi ve bunun için firma ile iletişime geçmeleri gerektiğini söyleyin.

Ben Kocaeli Üniversitesi havacılık yönetimi fakültesi ikinci sınıf öğrencisiyim yaz stajım olacak bana bu siteyi önerdiler buradan yer hizmetleri şirketine başvurup mülakat tarihi verilecek dediler bu süreç nasıl işliyor nasıl oluyor tam olarak onu öğrenebilirsem okulla da iletişime geçerim daha iyi olur

Ben Kocaeli Üniversitesi havacılık yönetimi fakültesi ikinci sınıf öğrencisiyim yaz stajım olacak bana bu siteyi önerdiler buradan yer hizmetleri şirketine başvurup mülakat tarihi verilecek dediler bu süreç nasıl işliyor nasıl oluyor tam olarak onu öğrenebilirsem okulla da iletişime geçerim daha iyi olur
Sizi süreçlerden haberdar olabilesiniz diye buraya yönlendirmiş olmalılar. Tgs bireysel staj başvurusu kabul etmiyor. İlgili okulun tgs insan kaynakları ile iletişime geçmesi gerekiyor.

havaalına gidin herhangi bir tgs personeline insan kaynaklarına gitmek istediğinizi söyleyin kapılar kartla açılıyor kendiniz direkt giremezsiniz insan kaynaklarına gidip staj için başvuru yapmak istediğini söyle. Grup grup alıyolarlar zaten zamanı gelince sizi gruba ekleyip ordan bilgi veriyolar. Ben öyle yapmıştım

• Like
Tepkiler: admin
havaalına gidin herhangi bir tgs personeline insan kaynaklarına gitmek istediğinizi söyleyin kapılar kartla açılıyor kendiniz direkt giremezsiniz insan kaynaklarına gidip staj için başvuru yapmak istediğini söyle. Grup grup alıyolarlar zaten zamanı gelince sizi gruba ekleyip ordan bilgi veriyolar. Ben öyle yapmıştım
Tgsnin insan kaynakları ofisleri aprondaki merkez binada oluyor. Kartı olan personelin babası gelse yine de oraya aldıramaz :) okulu tgs ile iletişime geçmesi gerekiyor

Tgsnin insan kaynakları ofisleri aprondaki merkez binada oluyor. Kartı olan personelin babası gelse yine de oraya aldıramaz :) okulu tgs ile iletişime geçmesi gerekiyor
ordan bahsetmiyorum yalnız ben . Kendim de o şekilde yaptığım için söylüyorum batı girişine çok yakındaydı hatta bilet satış noktalarının orda asansörle çıkıyorsun 1 kat ya da 2 kat okulu ile iletişime geçmiş zaten ama bi faydası olmamış eğer dikkatli okuduysanız . sağdan soldan duyduğumla değil bizzat kendi tecrübemle konuşuyorum 😊

Stajını tgsde yapmış biri olaraktan,yukarıda atılmış olan tgs aerodan, tüm baseler için,sabiha dalaman vs mail atarsan illa dönüş yapan olacaktır

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.