Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Ü

Üye silindi 21385

Arkadaşlar herkese merhaba umarım herkesin gönlüne göre olur her şey. Şimdi size bir şeyler sormak istiyorum kurul mülakatından sonra binadan çıkış yapıyoruz sadece ve o gün bitiyor bana max 1 ay içerisinde mail gelecek dendi hepimize söylendiği gibi. Sorularım şu şekilde:
1) Olumlu ya da olumsuz her iki cevapta da mail geliyor mu?
2)İngilizce mülakattan başarıyla geçtikten sonra işe alımı sadece kurul mu belirliyor yoksa ingilizceciyle iştişare yaparak mı adayı olumlu ya da olumsuz değerlendiriyorlar? Ya da bu süreçle ilgili fikri olan var mı
3 Sizce dönüşler ne zaman olur? Tecrübeli arkadaşlar lütfen yazın.
Herkes fazlasıyla gergin ve heyecanlıydı hakkımızda en hayırlısı değerli dostlar❤️

Arkadaşlar herkese merhaba umarım herkesin gönlüne göre olur her şey. Şimdi size bir şeyler sormak istiyorum kurul mülakatından sonra binadan çıkış yapıyoruz sadece ve o gün bitiyor bana max 1 ay içerisinde mail gelecek dendi hepimize söylendiği gibi. Sorularım şu şekilde:
1) Olumlu ya da olumsuz her iki cevapta da mail geliyor mu?
2)İngilizce mülakattan başarıyla geçtikten sonra işe alımı sadece kurul mu belirliyor yoksa ingilizceciyle iştişare yaparak mı adayı olumlu ya da olumsuz değerlendiriyorlar? Ya da bu süreçle ilgili fikri olan var mı
3 Sizce dönüşler ne zaman olur? Tecrübeli arkadaşlar lütfen yazın.
Herkes fazlasıyla gergin ve heyecanlıydı hakkımızda en hayırlısı değerli dostlar❤️
İngilizce ve genel yetenek testi de etkiliyor ama en büyük ağırlık kurulda

• Like
Tepkiler: Üye silindi 21385

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.