Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Meloha

Üye
7 Ağu 2025
83
24
5
Meslek
Kabin
Herkese selam, ağustos ayından bu güne 27 kilo verdim. İlk mülakat tarihim 29 eylüldü fakat kilodan 25 kasıma süre aldım. 64 kilo olmalıyım fakat direnç kiloma takıldım 67 den aşağıya düşemiyorum. 6 günüm var ve 3,5 kilo fazlam var, salı günü yinede mülakata gitmeli miyim? Muhtemelen eleneceğim ama yinede gitmeli miyim? Cevaplarsanız çok sevinirim.

• Like
Tepkiler: gunes
Herkese selam, ağustos ayından bu güne 27 kilo verdim. İlk mülakat tarihim 29 eylüldü fakat kilodan 25 kasıma süre aldım. 64 kilo olmalıyım fakat direnç kiloma takıldım 67 den aşağıya düşemiyorum. 6 günüm var ve 3,5 kilo fazlam var, salı günü yinede mülakata gitmeli miyim? Muhtemelen eleneceğim ama yinede gitmeli miyim? Cevaplarsanız çok sevinirim.
Öncelikle gerçekten tebrik ederim. Müthiş bir başarı. Bence yine de git detoks yapabilirsin bir hafta yoğun üzerine açlıkla gidersen bence o farkı kapatabilirsin. Yoğun hareketli bi hafta ardından kesinlike katıl. Elenirsende tekrar elen ama elinden geleni yapmış olarak git. Özellikle tavsiyem küçücük bile kaçamak yapma karbonhidrat çok azalt çok yoğun hareket et eminim faydasını görürsün. Bir dönem pt lik yapmış biri olarak söylüyorum. Eğer Spor salonuyla destekliyorsan bu süreci set arası süreni kısa tut(45 sn falan). Son 3 gün de gym e gitmemiş ol. Kas şişkinliğinin kattığı ağırlık azalacaktır.

• Like
Öncelikle gerçekten tebrik ederim. Müthiş bir başarı. Bence yine de git detoks yapabilirsin bir hafta yoğun üzerine açlıkla gidersen bence o farkı kapatabilirsin. Yoğun hareketli bi hafta ardından kesinlike katıl. Elenirsende tekrar elen ama elinden geleni yapmış olarak git. Özellikle tavsiyem küçücük bile kaçamak yapma karbonhidrat çok azalt çok yoğun hareket et eminim faydasını görürsün. Bir dönem pt lik yapmış biri olarak söylüyorum. Eğer Spor salonuyla destekliyorsan bu süreci set arası süreni kısa tut(45 sn falan). Son 3 gün de gym e gitmemiş ol. Kas şişkinliğinin kattığı ağırlık azalacaktır.
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Şuanda şaşırtma için protein diyeti yapıyorum. Ama dediğim gibi takıldım asla düşemiyorum. Birazda umudum kalmadı gibi. Günlük 15bin adım atmaya çalışıyorum. Umarım az da olsa düşer belki bir ihtimal diyete ara vermeyeceğim. Son ana kadar mücadele edeceğim 🙏🏻😊

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Şuanda şaşırtma için protein diyeti yapıyorum. Ama dediğim gibi takıldım asla düşemiyorum. Birazda umudum kalmadı gibi. Günlük 15bin adım atmaya çalışıyorum. Umarım az da olsa düşer belki bir ihtimal diyete ara vermeyeceğim. Son ana kadar mücadele edeceğim
Koşu yapmanızı şiddetle öneririm. Gerçekten Spor hayatımda sizin gibi bende kilo verme bariyerine takıldım. 65 ten düşememistim. Koşup ve gerçekten zararı olmaz diye düşündüğün ama aslında kilo alımına sebep olan yiyecekleri bıraktığımda ciddi faydasını gördüm. Vücudunuzun bı müddet sonra alıştığı nabız hızından hangi etkinlikle çıkarsanız çıkın eminim fark yaratacaksınız. Başarılar dilerim şimdiden

• Like
Mülakata gidin ve yetkililere bu mücadelenizi anlatıp çözüm önerisi talep edin. Çok büyük ihtimalle size ekstra süre vereceklerdir. Hevesiniz ve ilginiz takdire şayan. Sürecinizde başarılar dilerim.

• Like
Tepkiler: Meloha
Mülakata gidin ve yetkililere bu mücadelenizi anlatıp çözüm önerisi talep edin. Çok büyük ihtimalle size ekstra süre vereceklerdir. Hevesiniz ve ilginiz takdire şayan. Sürecinizde başarılar dilerim.
Çok teşekkür ederim gideceğim çok sağolun umarım başarırım :) 🙏🏻

• Like
Tepkiler: Sarafina
Koşu yapmanızı şiddetle öneririm. Gerçekten Spor hayatımda sizin gibi bende kilo verme bariyerine takıldım. 65 ten düşememistim. Koşup ve gerçekten zararı olmaz diye düşündüğün ama aslında kilo alımına sebep olan yiyecekleri bıraktığımda ciddi faydasını gördüm. Vücudunuzun bı müddet sonra alıştığı nabız hızından hangi etkinlikle çıkarsanız çıkın eminim fark yaratacaksınız. Başarılar dilerim şimdiden
Nabız hızıyla ilgili öneriyi birkaç kişiden daha duydum, spor saatimi ve hızımı değiştireceğim çok teşekkür ederim 🙏🏻

• Like
Tepkiler: Sarafina

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.