İnşallah Allah'ın izniyle güzel sonuçlar alırızCebrail bey selamlar, bir çok konuda yazmışsınız. Şunu söyleyebilirim ki 2 hafta içerisinde olumsuzda olsa bir cevap alacaksınızdır. En sağlıklısı beklemek inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Cebrail bey selamlar, bir çok konuda yazmışsınız. Şunu söyleyebilirim ki 2 hafta içerisinde olumsuzda olsa bir cevap alacaksınızdır. En sağlıklısı beklemek inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Eğer görüşmenizde 2 hafta içerisinde dönüş alacağınızı söyledilerse ulaştıkları numaraya whatsaptan yazmanızı tavsiye ederimmerhaba benim yüzyüze mülakat sonrası 2 haftam geçti 3.haftam bitiyor henüz olumlu olumsuz dönüş alamadım.
2 hafta gibi bi süre vermediler, uzun sürüyor alımlar beklemeyin işe girin çağırılınca gelirsiniz dedilerEğer görüşmenizde 2 hafta içerisinde dönüş alacağınızı söyledilerse ulaştıkları numaraya whatsaptan yazmanızı tavsiye ederim
17 Ekim'de mülakata girdim en kısa sürede size dönüş yapacağız dediler17 Ekim'de mülakata girdim en kısa sürede size dönüş yapacağız dediler2 hafta gibi bi süre vermediler, uzun sürüyor alımlar beklemeyin işe girin çağırılınca gelirsiniz dediler
Bilmiyorum bana en geç 2 hafta içerisinde döneceğiz dediler. 1. Haftamı doldurdum bakalım hayırlısı2 hafta gibi bi süre vermediler, uzun sürüyor alımlar beklemeyin işe girin çağırılınca gelirsiniz dediler
Bende. 10 günü doldurdum hakkımızda hayırlısı olur inşallah siz hangi bölüm için mülakata girmistinizBilmiyorum bana en geç 2 hafta içerisinde döneceğiz dediler. 1. Haftamı doldurdum bakalım hayırlısı
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.